Mustáros rántott csirkemell ropogós bundában: fűszeres panírban sütve isteni
Ne legyen mindig egyforma a rántott hús! Mustárral még finomabbá és különlegesebbé teheted.
Összesen 2137 találat.
Ne legyen mindig egyforma a rántott hús! Mustárral még finomabbá és különlegesebbé teheted.
Csak vagdosd be a csirkemellet, és töltsd meg a réseket mindenféle finomsággal! Sajtos-baconös változatban könnyen elkészíthető, és felejthetetlen fogás.
A szezámmagos bundában sült fokhagymás csirkemell igazi újdonság lehet a hétvégi menüben.
A zöldségekkel töltött fűszeres sertéssülttel nem kell sok időt a konyhában töltened, mert pár perc alatt összeállítod.
Ezzel a recepttel biztosan végleg elköteleződsz a csirkeszárny mellett. Fűszeres, ragacsos és kívül ropogós.
A spenóttal és gombával gazdagított, tejszínes csirkecomb csodás íze a sok fűszernek köszönhető.
Ha tepsiben sütöd a májat, nem fog fröcsögni, nem úszik az olajban, és fantasztikusan puhára sül.
A hagyma édeskés, a csirke a baconnek köszönhetően finom szaftos, a sajt pedig nyúlós lesz.
Csupa egyszerű hozzávalóból isteni hétvégi főételt tehetsz az asztalra. Az egészben sült csirke omlós és szaftos.
A paradicsomos-mézes páctól fenséges lesz a ragacsos csirkeszárny, ami akkor tökéletes, ha kívül ropogós, belül omlós.
A fokhagymás csirkecombok hétvégére, hétköznapra jól jönnek. Ez a kicsit pikáns fűszerezés illik hozzá.
Bár a csontról leváló csülök nem diétás fogás, olyan finom, hogy néha engedj a csábításnak.
Ha pulykából készíted a fasírtot, sokkal kevésbé lesz zsíros, mint a sertés- és marhahúsos változat.
A tepsis paradicsomos csirkemell sajttal a tetején hamar elkészülő, isteni vacsoraétel, de akár hétvégi főfogás is lehet.
A tojással töltött fasírtgolyókat bátran rakhatod hidegtálra, nagyobb összejövetelekre is remek választás.
A jó tatárbifsztek titka a többször átdarált marhahús és a hozzávalók megfelelő aránya.
A babona szerint a szilveszteri sertéssült szerencsét hoz az új esztendőben. Ha bőrösen sütöd, biztosan nem szárad ki.
Ha a csirkemellet krémsajttal kened meg, és baconbe is göngyölöd, biztosan nem szárad ki.
Ennek az egészben sült csirkének a titka a vaj és a sok fokhagyma.
A kacsamell gyorsan elkészül, mégis fenséges fogás, főleg naranccsal sütve, pecsenyelével locsolva.
Az egyszerű fasírt is könnyen lehet különleges. Készítsd el egészben sütve, zöldségekkel töltve, baconbe tekerve!
A töltött pulykamell az egyik legfinomabb karácsonyi főétel: próbáld ki vörösborba mártott aszalt szilvával is!
Ha a klasszikus bundát unod, süsd a halat ropogós sörtésztában karácsonyra!
Ha szereted együtt az édes és a sós ízeket, a gyümölcsökkel töltött húsokat, akkor a barackos csirkemellben nem fogsz csalódni.
Az ízletes bőrös sertéssült titka a fűszerezésben és a lassú sütésben rejlik!
Muffinformában sütve olyan izgalmas lesz az egyszerű csirkemell is, hogy az ínyencek is örömmel kapnak majd rá.
Nem kell mindig diétázni, főleg nem ünnepek körül. Süss csülköt fűszeresen, sörrel, úgy lesz igazán finom a szaftja.
A tepsis ételek mindig jól jönnek, hisz kevés időráfordítással készülnek, mégis fenségesek.
A kacsacomb a mézes páctól lesz különlegesen fényes. A vele sült finomságok pedig még aromásabbá teszik.
A csirkét érdemes vajjal bekenni, akkor lesz jó ropogós a bőre. Csak tíz perc munka van vele, a többit bízd a sütőre.