Ropogósra sült, rozmaringos káposzta: ínyenc köret a hizlaló krumpli helyett
Ínyencek is odáig lesznek a sütőben sült káposztáért: ropogós, illatos, és a diétádba is beillesztheted.
Összesen 176 találat.
Ínyencek is odáig lesznek a sütőben sült káposztáért: ropogós, illatos, és a diétádba is beillesztheted.
Egyél libát Márton-napon, hogy ne éhezz egész évben! Sütve, zöldfűszerekkel fejedelmi ebéd lehet.
A mustáros, fűszeres szűzpecsenye egészben sütve ínyenc fogás. Csak arra ügyelj, hogy ne szárítsd ki a húst!
A zöldfűszeres csirkemell elkészítése nem igényel különösebb konyhaművészeti jártasságot, de néhány trükköt nem árt fejben tartani a tökéletes végeredményhez.
Az egyszerű sütőtökből néhány fűszerrel és praktikával fenséges őszi-téli fogást készíthetsz.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
A tepsis sertéssült akkor a legfinomabb, ha belül szaftos és puha, kívül pedig szép pirosra sül.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
Otthon a bolti ár töredékéért elkészítheted a szárított paradicsomot, és a legváltozatosabban felhasználhatod egész évben.
A szűzérme a sertés legízletesebb része, szaftos és omlós, zöldfűszerekkel nagyon csábító, ráadásul gyorsan és egyszerűen megsütheted.
Az egészben sült, fűszeres csirke régi klasszikus, ezúttal azonban egy kicsit különlegesen készül.
A csirke citrommal, rozmaringgal és fokhagymával sütve tökéletes hétvégi ebéd.
A konyhában is termeszthető fűszernövény, de kellő odafigyeléssel lesz igazán szép.
Az újkrumpli nem csak petrezselyemmel jó, próbáld ki rozmaringgal sütve is!
A házi pácolású, fűszeres sajt feldobja a szendvicsedet, a salátákat, a sülteket, és húsvétra is jól jön majd!
A Hasselback módon készített fokhagymás édesburgonyának már a látványa csodás, hát még az íze.
Süsd a krumplit a hagymás, pácolt csirkeszárny mellett, és akkor külön köret sem kell, az íze pedig még finomabb lesz!
Ez nem egyszerű sült csirkemell, a fűszerezéstől fantasztikussá válik! A rozmaring, a citrom és a fokhagyma kellemes összhangba kerülnek egymással a sütőben.
Még puhább, omlósabb lesz a csirkemell, ha kefirben pácolod, míg a külseje jó ropogósra sül.
A sült répa édeskés, különleges köret. Fűszerezve, lilahagymával még finomabb lesz.
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
A puha, narancsos csirkecomb rozmaringgal tökéletes fogás lehet az ünnepekre. Ha így készíted, nem szárad ki a hús.
Ne szakíts a hagyományokkal, egyél libacombot Márton-napon! Ezzel mindenkit elkápráztatsz.
Egyszerre édes és sós, ráadásul a sült, rozmaringos édesburgonya nem tocsog az olajban.
Ha ínyenc ebédet tervezel, az egyszerre omlós és ropogós, töltött sertéssültnél aligha tálalhatnál jobbat!
Fügével, fűszerekkel együtt a kacsacombok szaftosra sülnek, és szinte leomlanak a csontról.
Az erős antibakteriális hatású gyógynövények a fertőzések megelőzésére is kiválók.
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
Egy jó páccal a legegyszerűbb húsokat is fenségessé teheted. Grillezéshez pont kapóra jönnek.
Ha szeretsz kísérletezni, legközelebb így készítsd el a sült krumplit! A rozmaring, a bacon még finomabbá teszi.