Pikáns sertéspörkölt a sütőből, sok tunkolnivaló szafttal
A sütőben sült sertéspörkölt még finomabb, mint a hagyományos.
Összesen 661 találat.
A sütőben sült sertéspörkölt még finomabb, mint a hagyományos.
A padlizsán hús nélkül, paradicsomszósszal, mozzarellával is laktató és nagyon ízletes.
Desszert helyett főétel is lehet a palacsinta, töltsd meg házi bolognai szósszal.
Sokkal egészségesebb a házi paradicsomlé, ha nyersen teszed el, és még a munka is kevesebb vele.
A rántott rizses lecsó remek főétel vagy menő nyári sörkorcsolya is lehet.
Rengeteg módon főzhetsz töltött káposztát, a szabolcsi az egyik legjobb változat.
Az egyszerű és ezerarcú lecsó nyáron kihagyhatatlan. Havas Dóra receptjével pedig tökéletes lesz.
Varázsolj a rigatoniból fejedelmi ebédet vagy vacsorát!
A paradicsomos, mézes szószban pácolt csirkeszárnyak kívül ragacsosak, és szinte szétolvadnak a szádban.
A paradicsomos padlizsánragu, avagy a caponata szaftos, zamatos és sokoldalúan felhasználható.
A mutatós töltött paradicsom csokorba rendezve, pirítóssal tálalva remek reggeli.
Az előkészített lecsóalapból télen gyors és zamatos fogásokat készíthetsz.
Ha egy igazán magyaros, jóízű fogásra vágysz, ne késlekedj elkészíteni a lecsós húst.
A mediterrán ízvilágú serpenyős paradicsomos csirkével izgalmas és különleges lesz az ebéd vagy vacsora.
Főzés nélkül sokkal intenzívebb lesz a paradicsomleves íze, és sok vitamin marad benne.
Ez a paradicsomos lasagne garantáltan gluténmentes, hiszen a tésztát a cukkini helyettesíti.
A legjobb bolti paradicsomszósz sem kelhet versenyre a kellemesen fűszeres házival.
Gyorsan újra gyönyörűek lesznek a lábaid.
A töltött paprika friss alapanyagokból, sütőben sütve lesz igazán zamatos.
Ha szereted a mediterrán ízeket, a bazsalikomos-paradicsomos tésztát ne hagyd ki!
A paradicsomalapú panzanella az olaszok egyik kedvenc salátája.
A népszerű paradicsomos mozzarella is lehet még finomabb!
Az olaszok is így teszik el a messze földön híres szárított paradicsomot.
A miénktől kicsit eltérő lecsó buggyantott tojással sül.
A fűszeres hússal, paradicsommal töltött padlizsán könnyű, mégis laktató.
Az olaszok ízekben gazdag, sűrű sültparadicsom-levese parmezán sajttal a legjobb.
Nem kell külön szószt készítened, megfő az a tésztával együtt.
Ha nem akarod túlbonyolítani, így készítsd el a lecsót!
A töltött paradicsom különleges, egyszerű, és vigyázhatsz vele a vonalaidra.
A toszkán konyha egyik legjobbja ez a különlegesen fűszerezett paradicsomleves.