Pikáns lecsós harcsa: egyszerűen elkészíthető magyaros halrecept ínyenceknek
Az ízletes lecsós harcsa fél óra alatt elkészül, és előzetes főzőtudás nélkül sem okoz nehézséget.

Pikáns lecsós harcsa: egyszerűen elkészíthető magyaros halrecept ínyenceknek
Nyereményjáték

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

összesen 2 db játék
Ez is érdekelhet

Sok nő itt hibázik: így kell kezelni a bakteriális fertőzést - Nincs olyan, hogy valami mindenre jó (x)

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Mit viselj, ha nincs mit felvenned? 5 szett fantáziátlan napokra »

Az egész arcát piros rúzzsal sminkelte ki: ez lett az eredménye »

Erre jó egy melltartó és egy ragasztópisztoly: 3 szuper ötletet mutatunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ne ódzkodj halételek készítésétől, egyszerűbb, mint gondolnád. A harcsa lecsóval tálalva igazi ínyencség. Külön köretről sem kell gondoskodnod, friss kenyérrel tálalva is fantasztikus. Ha biztosra akarsz menni, próbáld ki Andrejszky Zoltán bevált receptjét! A Halimádók konyhájában, a DoQ csatornán még több remek ötletet láthatsz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg filézett harcsa
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 db paradicsom
  • 8 db paprika
  • tejföl
  • bors
  • liszt
Recept idők

Elkészítés:

Sózd be a harcsát, majd a szeleteket hempergesd meg kevés lisztben. Ha ezzel készen vagy, süsd ki a halakat pár perc alatt az apróra vágott szalonna zsírjában, majd óvatosan szedd ki.

Készítsd el a lecsós alapot. A zsírhoz, amiben a hal sült, tedd vissza a szalonnát, és add hozzá a hagymát. Vágd bele a megmosott, egyforma darabokra vágott paprikát és a paradicsomot, majd párold puhára. Ízlés szerint szórd meg pirospaprikával, sóval és őrölt borssal. Főzd 15-20 percig, majd amikor már minden puha, szedd tányérra a lecsót, helyezd rá a sült harcsaszeleteket, és locsold meg tejföllel.

Blog.hu ajánló