Pikáns lecsós harcsa: egyszerűen elkészíthető magyaros halrecept ínyenceknek
Az ízletes lecsós harcsa fél óra alatt elkészül, és előzetes főzőtudás nélkül sem okoz nehézséget.

Pikáns lecsós harcsa: egyszerűen elkészíthető magyaros halrecept ínyenceknek
Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

10 perces intenzív hasizomtorna: leizzasztja a felesleges zsírt »

40 évesen leöregezték, 60 felett újra a márka arca lett a gyönyörű színésznő »

Színvédő termékek festett hajra: így késleltesd a kifakulást »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ne ódzkodj halételek készítésétől, egyszerűbb, mint gondolnád. A harcsa lecsóval tálalva igazi ínyencség. Külön köretről sem kell gondoskodnod, friss kenyérrel tálalva is fantasztikus. Ha biztosra akarsz menni, próbáld ki Andrejszky Zoltán bevált receptjét! A Halimádók konyhájában, a DoQ csatornán még több remek ötletet láthatsz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg filézett harcsa
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 3 fej vöröshagyma
  • 4 db paradicsom
  • 8 db paprika
  • tejföl
  • bors
  • liszt
Recept idők

Elkészítés:

Sózd be a harcsát, majd a szeleteket hempergesd meg kevés lisztben. Ha ezzel készen vagy, süsd ki a halakat pár perc alatt az apróra vágott szalonna zsírjában, majd óvatosan szedd ki.

Készítsd el a lecsós alapot. A zsírhoz, amiben a hal sült, tedd vissza a szalonnát, és add hozzá a hagymát. Vágd bele a megmosott, egyforma darabokra vágott paprikát és a paradicsomot, majd párold puhára. Ízlés szerint szórd meg pirospaprikával, sóval és őrölt borssal. Főzd 15-20 percig, majd amikor már minden puha, szedd tányérra a lecsót, helyezd rá a sült harcsaszeleteket, és locsold meg tejföllel.

Blog.hu ajánló