Ragacsos, fűszeres texasi sült oldalas - Így lesz fantasztikusan omlós és ízletes
A texasi sült oldalas egyszerre édes és savanykás, a hús pedig szétolvad a szádban.

Ragacsos, fűszeres texasi sült oldalas - Így lesz fantasztikusan omlós és ízletes
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Erre jó egy melltartó és egy ragasztópisztoly: 3 szuper ötletet mutatunk »

Esküvői dekorációk fenyőággal - Télies és romantikus »

Tökéletes frizura körkefe nélkül: dús és fényes lesz így a haj »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Míg mi leginkább fokhagymával, borssal és káposztával, addig az amerikaiak gazdag fűszerezésű, ragacsos szósszal sütik az oldalast. Ne akarj vele gyorsan végezni, akkor az igazi, ha a hús lassan, hosszú ideig, alacsonyabb hőfokon sül. Kívül még ropogósabb lesz az oldalas, ha grillen is átsütöd egy kicsit.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg oldalas
  • 4 evőkanál sűrített paradicsom
  • 1 evőkanál fehérborecet
  • 2 evőkanál méz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál tabasco szósz
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, és papírtörlővel törölgesd át. A hártyát távolítsd el a bordák hátoldaláról. Egy edényben keverd el az olajat a mézzel, a paradicsommal, a tabasco szósszal, a borssal, a fehérborecettel és a zúzott fokhagymával. Enyhén sózd be mindenhol. Kend be a húst a fűszeres szósz felével, és rakd egy tűzálló tálba.
 

Fedd le, és egy éjszakán át hagyd a pácban. Másnap tedd 140 fokra előmelegített sütőbe, és süsd két órán át. Ezt követően pirítsd 180 fokon még körülbelül 45 percig, félidőben fordítsd át, és locsold meg többször a maradék szósszal. Amikor a bordák már puhák, és a hús leválik a csontról, vedd ki a sütőből. Tálaláskor petrezselyemmel is megszórhatod.

Blog.hu ajánló