Paradicsomos, tonhalas tésztasaláta, tele minden finomsággal
A sok téli, nehéz étel után üdítően hat a színes, paradicsomos-tonhalas tésztasaláta.

Paradicsomos, tonhalas tésztasaláta, tele minden finomsággal
Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Divat 70 kiló felett: őt kövesd az Instán, ha molett vagy, és szeretsz öltözködni »

A szezon legnépszerűbb farmernadrágjai 8 ezer forint alatt »

Helen Mirren és a tavasz: 72 évesen üdébb, mint némelyik harmincas nő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tonhalsalátához felhasználhatod a hűtődben vagy a kamrádban megbújó zöldségeket. Ha marad, akár a munkába is csomagolhatsz belőle, és még melegíteni sem szükséges. Diéta esetén sem kell lemondanod erről a finomságról, csak válaszd hozzá a csökkentett szénhidráttartalmú vagy teljes kiőrlésű lisztből készült tésztát. Turbózhatod még paprikával, olívabogyóval, főtt tojással, és készíthetsz hozzá öntetet.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg tészta
  • 20 dkg konzerv tonhal
  • 20 db paradicsom
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 3 szál újhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 0.5 db citrom
  • 0.5 csokor petrezselyem
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát főzd fogkeményre bő, sós vízben körülbelül hat-nyolc perc alatt. Ha kész, szűrd le, és öblítsd le. A zöldségeket pucold meg, mosd meg, és darabold fel ízlés szerint, majd a tonhalat is aprítsd fel.

A tésztát rakd egy tálba, szórd rá a zöldségeket, a halat és a petrezselymet. Locsold meg olívaolajjal és a frissen facsart citromlével. Ízesítsd sóval és borssal, majd az egészet forgasd össze. Ha teheted, pihentesd a hűtőben legalább egy órán át, hogy az ízek jól összeérjenek. Tálaláskor reszelhetsz rá sajtot.

Blog.hu ajánló