A 8 kedvenc pékárunk házilag: a kiflitől a buktáig
Nincs annál jobb, mint amikor reggelinél vagy vacsoránál a friss péksütemény illata belengi a konyhát. Most különösen jól jönnek ezek a receptek.
Aki eddig nem készített még házi péksütiket, járvány idején biztos, hogy megpróbálkozik egy-egy recepttel. Ha kezdőként gyors sikereket szeretnél elérni, a bolti leveles tészta tökéletes alap lehet. Süthetsz belőle különféle croissant-okat, kakaós csigát vagy akár túrós táskát is.
A tapasztaltabbaknak a kelt tészták sem jelenthetnek kihívást. A bukta, a kalács vagy a briós mindig nagy siker. Megéri ráfordítani az időt, ha odafigyelsz, és betartasz egy-két szabályt, biztos, hogy finomabb lesz a boltinál. Hogy ne legyenek unalmasak, időnként variálj a tölteléken vagy a formán.
A legfinomabb pékáruk házilag
Manapság rengeteg kenyérrecept kering a neten, vannak olyanok, amik nem igényelnek konyhai tapasztalatot. Így bárki hozzáfoghat a sütéshez, de érdemes a kifli- vagy zsemlekészítéssel is próbálkoznod. Nézd meg képes összeállításunkat, könnyebb és bonyolultabb recepteket is találsz. Válogass kedvedre!
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- pörkölt
- csirkepaprikás
A 8 legfinomabb szaftos húsos fogás: a pörkölttől a mézes-mustáros csirkemellig
- darált húsos rakott karfiol
- darát húsos ravioli
A 8 legfinomabb darált húsból készült étel: a fasírttól a gombócig
- gyors receptek
- rizskoch