Fahéjas csiga, ahogy az amishok készítik: így lesz igazán finom a kelt tészta
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
Összesen 415 találat.
Az amish fahéjas csiga titka, hogy a tésztájába főtt krumpli is kerül.
A sörkifli puha és foszlós: töltsd most meg fetás krémmel!
Készítsd el az almás-fahéjas csigát a létező legfinomabb kelt tésztából!
Az otthon készült tepertős pogácsának nincs párja. Készítsd krumplis tésztával!
A káposztás kapusznyika tésztája puha, foszlós, a belseje pedig fűszeres és kiadós.
Ha van otthon fánksütő tepsid, olajszag nélkül is csodás fánkokat készíthetsz.
Ez a pihe-puha német vajas süti még három nappal a sütés után is extra foszlós marad.
Hihetetlenül finom, illatos, ráadásul javarészt teljes kiőrlésű lisztből készül, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, és tejmentessé is tehető. Ez az igazi, hagyományos fonott kalács érzékenyített változata.
Németországban nincs ünnep bajor karácsonyi stollen nélkül. Most egy viszonylag egyszerűen összeállítható, marcipános receptet mutatunk.
A káposztás lángos igazi télies fogás, amellyel garantáltan jól fogsz lakni.
Ha egyszer megtanulsz kelt tésztát készíteni, csodás sütikkel lepheted meg a családodat, a barátaidat vagy csak magadat.
Ezzel a módszerrel elképesztően finom, telt lesz a kakaós csiga tésztája.
Készíts puha pogácsát joghurttal a tésztájában! Uzsonnára nem is kell finomabb.
Ez a finom tönkölypogácsa teljes kiőrlésű lisztből készül, a tésztájába pedig reszelt sajt is kerül.
A könnyen nyújtható, édes kifli igazi retró finomság, ami szilvalekvárral verhetetlen.
Csodafinom lesz a klasszikus hajtogatott pogácsa, ha túróval együtt gyúrod.
A madagaszkári palacsinta élesztős tésztából készül, különleges eljárással, aminek köszönhetően teljesen laktóz- és gluténmentes.
A krémsajtos pogácsa puha kelt tésztából készül, amelynek a görög joghurt is ad egy plusz csavart.
A kis sonkás-sajtos batyuk frissen és ropogósan a legfinomabbak, de akár másnap az uzsonnásdobozba is pakolhatsz belőlük.
A csodás német szilvás lepény foszlós kelt tésztából készül, és a belsejéig lejut a gyümölcs leve.
A mákos sütemények kedvelői imádni fogják a házi készítésű, foszlós csigát, ami nem fojtós, és minden falatjába bőségesen jut töltelék.
A puha tökmagos pogácsa élesztővel készül, és a tészta belsejébe is jut a ropogós magvakból.
A kelt tésztából készült csokipudingos kiflik tésztája édes és foszlós, belül a töltelék pedig gazdag.
Az angolok muffinja kelt tésztából készül, sós, és nem sütőben, hanem serpenyőben sül.
Az édes diós-csokis babka hasonlít a megszokott kalácshoz, csak kicsit más a formázása, a tetejére pedig fényes cukorszirup kerül.
A pizzás tekercs akkor a legjobb, ha kelt tésztából készíted.
A teljes kiőrlésű lisztből készült házi kenyér amellett, hogy finom, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag.
Készíts lángost egyszerűen, puha kelt tésztából! A tetejét sokféle feltéttel pakolhatod meg.
A puha kelt tésztából készült görög fánk méztől és narancstól lesz édes és illatos.
Ennek a puha, foszlós gyümölcsös pitének kelt tészta az alapja.