A 8 kedvenc pékárunk házilag: a kiflitől a buktáig

Nincs annál jobb, mint amikor reggelinél vagy vacsoránál a friss péksütemény illata belengi a konyhát. Most különösen jól jönnek ezek a receptek.

Legfinomabb pékárunk házilag
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki eddig nem készített még házi péksütiket, járvány idején biztos, hogy megpróbálkozik egy-egy recepttel. Ha kezdőként gyors sikereket szeretnél elérni, a bolti leveles tészta tökéletes alap lehet. Süthetsz belőle különféle croissant-okat, kakaós csigát vagy akár túrós táskát is. 

A tapasztaltabbaknak a kelt tészták sem jelenthetnek kihívást. A bukta, a kalács vagy a briós mindig nagy siker. Megéri ráfordítani az időt, ha odafigyelsz, és betartasz egy-két szabályt, biztos, hogy finomabb lesz a boltinál. Hogy ne legyenek unalmasak, időnként variálj a tölteléken vagy a formán. 

A legfinomabb pékáruk házilag

Manapság rengeteg kenyérrecept kering a neten, vannak olyanok, amik nem igényelnek konyhai tapasztalatot. Így bárki hozzáfoghat a sütéshez, de érdemes a kifli- vagy zsemlekészítéssel is próbálkoznod. Nézd meg képes összeállításunkat, könnyebb és bonyolultabb recepteket is találsz. Válogass kedvedre!

Ezt is szeretjük