A 8 legfinomabb szaftos húsos fogás: a pörkölttől a mézes-mustáros csirkemellig
Tepsiben, bográcsban, fazékban is sülhetnek, rotyoghatnak a különféle ízes, tartalmas, szaftos húsok. Ezeket a recepteket érdemes kipróbálni.

marhaporkolt-bogracsban
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi, magyarok különösen rajongunk a szaftos húsokért. Főleg, ha azok sok hagymával, jó fűszeresen és pirospaprikával készülnek. A pörköltek, a különféle tokányok, a raguk, a dinsztelt húsok kedvelt főfogások otthon és a vendéglőkben is. Mindenképpen közös bennük, hogy ezeket a fogásokat élvezet tunkolni. 

A szaftos húsok mellé a tarhonya, a rizs, a galuska és a különböző tészták is illenek. Így még tartalmasabbak, tehát biztos, hogy hosszú időre eltelítenek. Jól jönnek akkor is, ha egyszerre sok embert kell vendégül látni. Nyáron pedig a többség bográcsban is főhet. A sertés, a marha és a csirke is kiváló alapanyag, sőt a vadból készülő ételek is fenségesek lehetnek.  

A legfinomabb szaftos ételek

Érdemes megkóstolni a külföldi specialitásokat is: a burgundi és a különféle zöldséges raguk ugyancsak ízletesek, kísérletezz velük bátran! Ha pedig a túl szaftos fogásokat nehéznek találod, rakd sütőbe a húst, és öntsd le ínyenc szósszal. A szaftos ételek fűszerezése az ízléseden is múlik! Csupa isteni receptet gyűjtöttünk össze, válogass kedvedre!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük