Csirkecombok sűrű, vörösboros szaftban: francia recept alapján készül a coq au vin
A francia vörösboros csirkecomb, vagyis a coq au vin igazi konyhaművészeti mestermű.
Összesen 112 találat.
A francia vörösboros csirkecomb, vagyis a coq au vin igazi konyhaművészeti mestermű.
Mennyire vagy biztos abban, hogy melyik ételnek melyek az alapvető hozzávalói? Kvízünkből most kiderül!
A sörben puhult marhapörkölt egyik különlegessége, hogy nem a tűzhelyen, hanem a sütőben készül.
A grúz csirkepörkölt bizonyos elemeiben hasonlít a magyarra, a fűszerezése viszont eltér a mi változatunktól.
Akkor a legfinomabb a körömpörkölt, ha csülköt is használsz hozzá.
Az alföldi birkapörköltet akár a húsvéti asztalra is teheted.
A zöldségekkel együtt főtt sertéspörkölt akkor a legfinomabb, ha egy kicsit csípős.
Tedd nyáriassá a pörköltet, dobd fel borsóval! Csirkéből egy órán belül elkészül.
A bográcsos pincepörkölt többféle húsrészből készül, és friss kenyérrel tunkolva a legfinomabb.
Füstölt szalonnás alappal sokféle házias fogásnak adhatsz különlegesen finom ízt.
A bugaci vegyes pörkölt füstölt szalonnás alapon, kétféle húsból készül.
Még finomabb lesz a sertéspörkölt, ha sörös szaftban főzöd ki.
A legfinomabb csirkepaprikás sokáig fő, de minden belefektetett perc megéri.
Ha szívesen fogyasztasz belsőségeket, ez a szaftos zúzapörkölt is ízleni fog.
Pörköltalap nélkül nincsenek igazán jó szaftos, magyaros ételek. Most megmutatjuk, hogyan lesz neked is tökéletes.
Zöldborsóval és sárgarépával együtt főzve még finomabb és kiadósabb a sertéspörkölt.
A legfinomabb csirkepaprikás háztáji állat húsából készül.
A konyhában készült marhapörkölt is fenséges, a bográcsos pedig még annál is jobb, és a szaftja is sűrűbb.
Ha szereted a székelykáposztát, ez a pörkölt is a kedvenceid közé fog tartozni.
A sütőben sült marhapörkölt zamatos, a szaftja sűrű, és érdemes répával is gazdagítani.
A borsópörkölt önmagában is nagyszerű fogás, csirkemellkockákkal feldobva pedig a húsimádóknak sem lehet kifogása ellene.
A sertéspörkölt a magyar konyha egyik legnagyobb kedvence, de erre is igaz az a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás.
A tartalmas, változatosan elkészíthető szaftos húsok kiadósak, így akkor is jól jönnek, ha nagyobb társaságot kell jóllakatnod.
A magyar konyha méltán híres kedvence az ízletes csirkepaprikás, aminek a sűrű szaftját érdemes tejföllel lazítani.
A pörkölttel bárki megbirkózhat, ám van néhány titok, amitől igazán jó lesz. Ilyen a sűrű, tunkolásra csábító szaft és a sok hagyma.
A palacsintát nem csak lekvárosan vagy túrósan szeretjük, a húsos változatok is lehetnek igazán jók. Ha van pörköltmaradék a hűtőben, nem is nagy munka összedobni.
Tepsiben, bográcsban, fazékban is sülhetnek, rotyoghatnak a különféle ízes, tartalmas, szaftos húsok. Ezeket a recepteket érdemes kipróbálni.
Sertésből könnyen készíthetsz olyan fogást, mely után mindenki elégedetten és jóllakottan áll fel az asztaltól. Csak nézd végig válogatásunkat!
Pazar vasárnapi ebédet csaphatsz, ha így készíted a gombából a pörköltet.
A fűszeres, szaftos hússal töltött palacsinta rántva igazi ínyencség.