Így marad szaftos az egészben sült sertéskaraj: magos mustárral, baconbe tekerve fantasztikus
Elképesztően finom és szaftos lesz az egyben sült karaj, ha baconbe tekered és magos mustárral kened meg.
Összesen 2136 találat.
Elképesztően finom és szaftos lesz az egyben sült karaj, ha baconbe tekered és magos mustárral kened meg.
A húsgolyókat is izgalmasabbá teheted zöldségekkel. A spenót sokat dob rajta, de répával is gazdagíthatod.
A mennyei, szaftos sertésragu a hús mellett májból, zöldborsóból és kaliforniai paprikából készül.
A csirkemell citromos joghurtban pácolva hamar készen van, kalóriát pedig alig tartalmaz.
Ha együtt sütöd a mustáros csirkecombot a krumplival, időt és energiát spórolhatsz.
Töltsd meg a szűzpecsenyét hagymás gombával, csavard az egészet ropogós baconbe, és élvezd a mennyei ízkavalkádot!
A pékné módra készített csülök lényege a sok krumpli és hagyma, amelyen a hús pihen sütés közben.
Az olaszoknak is megvan a maguk paradicsomos húsgombóca: az ő változatuk sajttal és sokféle fűszerrel készül.
A tejszínes, medvehagymás csirkemell igazi villámfogás azokra az esetekre, amikor nincs kedved vagy lehetőséged sok időt tölteni a konyhában.
Az egészben sült szűzpecsenyénél kevés egyszerűbben elkészíthető húsféle van. Készítsd répával és újkrumplival!
A szaftos, fűszeres, hagymás csirkecombnak tényleg lehetetlen ellenállni.
Különösen finom lesz a vajpuhára sült sertéskaraj, ha sajtos, mustáros szósszal tálalod.
Ha gombával és zellerszárral együtt sütöd a csirkemellet, laktató, mégis kalóriaszegény vacsorát varázsolhatsz az asztalra.
A mennyei darált húsos pite valójában pofonegyszerű elven alapul: az omlós tésztarétegek között gazdag töltelék bújik meg.
Villámgyorsan összedobhatod ebédre vagy vacsorára a kapros-fokhagymás csirkemellet, amely a serpenyőben válik omlóssá.
A zöldségkörettel sült, ízletes rozmaringos csirkecomb laktató fogás, és csak néhány perc tényleges munka van vele.
A sajttal és sonkával töltött csirkemell ropogós panírba forgatva ellenállhatatlan vasárnapi ebéd.
Ez a krémes, paradicsomos, darált húsos tészta hamar elkészül, és még gyorsabban el is fogy a tányérról.
A sonkás-sajtos csirkemell nagyon egyszerűen elkészíthető, és hétköznap vagy hétvégén is megállja a helyét az asztalon.
A mustáros, batyus sertéstarja alufóliába csomagolva sül, így teljesen megőrzi a nedvességtartalmát és minden zamatát.
Készítsd el a sült csirkecombokat egyszerű zöldfűszeres, paradicsomos pácban!
A szaftos, fűszeres húsgombócokat indiai módon készült, lágy curryszósz fedi be.
Isteni finomak lesznek a sült karajszeletek, ha a tetejükre kis sajtot is olvasztasz.
Az omlósra sült csirkecombokkal alig van munka, a mustáros-tejszínes szaftja pedig egyszerűen mennyei.
Ezzel a módszerrel valóban vajpuha lesz az illatos fokhagymás tarja.
A tejfölös csirkeragu könnyen és hamar elkészül, így tökéletes villámvacsora válhat belőle.
Az egészben sült csirke még finomabb lesz, ha hagymacikkek is pirulnak mellette a tepsiben.
A bugaci vegyes pörkölt füstölt szalonnás alapon, kétféle húsból készül.
A fehérborban sült csirkecombbal kevés a munka, a végeredménytől pedig garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad.
A tejszínes-spenótos csirkemell úgy telít el, hogy kalóriát közben alig tartalmaz.