Roppanós csemegeuborka hidegen eltéve: ezzel tényleg nincs sok munka
Sokféleképpen tehetsz el uborkát télire, de ennél egyszerűbb megoldás aligha van, és a végeredmény is finom.
Összesen 150 találat.
Sokféleképpen tehetsz el uborkát télire, de ennél egyszerűbb megoldás aligha van, és a végeredmény is finom.
Zselésítő nélkül is sűrű, tökéletes állagú lesz a zamatos málnalekvár.
Ha főzés nélkül készíted a málnaszörpöt, sokkal zamatosabb lesz, és megmaradnak benne a vitaminok.
Kezdődik a szezon! A sváb kovászos uborka három nap múlva finom ropogós lesz.
Az idei befőzési szezon egyik kedvence lesz ez a különleges, sűrű cseresznyelekvár.
A káros tartósítószerek helyett biztonságos megoldásokat is választhatsz befőzésnél.
Nagyobb felhajtás nélkül is készíthetsz zamatos, sokáig elálló cseresznyebefőttet!
Ez az egyszerűen elkészíthető eperszörp isteni, és főzni sem kell.
Hihetetlen, hogy a rebarbarából mennyi mindent készíthetsz. A kompót eperrel turbózva egyszerűen isteni.
Tedd el most az eperdzsemet, hogy télen is élvezhesd a nyár ízeit.
Élvezd a tavasz ízét télen is: rakj el almával sűrített, citromos bodzavirágdzsemet!
Egyre kevesebb a kamrádban a nyáron eltett finomság? Pótold a készletet narancsos sütőtöklekvárral!
Képtelenség elrontani, de vigyázz: eszméletlen gyorsan elfogy!
A kamra igazi kincse a saját készítésű csipkebogyólekvár. Ha van néhány szabad órád, fogj hozzá az eltevéshez.
A különleges fügelekvárt sokféleképpen fűszerezheted, ez az egyik legkedveltebb változat.
Tedd el most a körtekompótot, és élvezd hónapok múlva a zamatos gyümölcs ízét!
A szőlőből ugyanúgy készíthetsz lekvárt, mint bármely más gyümölcsből, a végeredmény fantasztikus lesz.
A hónapok múlva is finom, ropogós ecetes szilva jól illik a húsokhoz.
Az ecetes fokhagyma remek savanyúság, amit otthon a bolti ár töredékéért elkészíthetsz.
A bodzából nemcsak szörpöt, hanem isteni lekvárt is készíthetsz. Ennek ráadásul most van itt az ideje.
Sokkal egészségesebb a házi paradicsomlé, ha nyersen teszed el, és még a munka is kevesebb vele.
A lédús, zamatos barackból egyszerűen finom lekvárt készíthetsz.
A sütőben sült, darabos szilvalekvárt még kevergetni sem kell.
Ha a feketeszederből készült szörpöt hidegen teszed el, több vitamin marad benne, és sokkal finomabb lesz.
Tedd el úgy az őszibarackot, hogy hónapok múlva is ropogós maradjon, és ne színeződjön el!
Az előkészített lecsóalapból télen gyors és zamatos fogásokat készíthetsz.
Ha így teszed el a zöldbabot, biztosan megmarad a természetes íze.
Most spájzolj be télire isteni házi csemege uborkából!
Mentsd át télre a cseresznye zamatos ízét, készíts belőle befőttet az egyik legegyszerűbb módon.
Ha kovászos uborkát készítesz, ezekre feltétlenül figyelj, hogy ropogós és zamatos legyen!