Házi tortellini sonkával töltve

Gyúrd te a tésztát!

Állítsd össze a tésztát, majd töltsd meg sonkával és sajttal, és főzd ki. Hidd el sokkal finomabb lesz, mint a boltban vásárolt tortellini.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tortellinit legegyszerűbben a polcról levéve és forró vízbe dobva készítheted el, de ha szeretsz a konyhában kísérletezni, akkor inkább gyúrd meg magad a tésztát.

Kattints a linkre a tészta receptjéhez, amihez liszt, tojás, só és víz kell. ha magad készíted, biztos lehetsz benne, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.

Sonkás tortellini

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 60 dkg sonka
  • 10 dkg mozzarella
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • oregánó

Elkészítés ideje:

Egy óra, ha magad gyúrod a tésztát.

Elkészítés menete:

A tésztát gyúrd össze, és tedd félre pihenni. Amíg pihen, készítsd el a tölteléket. A sonkát daráld le, és a vajon kicsit pirítsd meg, szórd bele a frissen felaprított petrezselymet, és fűszerezd ízlés szerint.

Reszeld bele a sajtot. A tésztát nyújtsd ki, és vágj ki belőle 6x6-os négyzeteket. Halmozz a közepére a sonkás raguból, majd két átlós sarkát fogd egybe, és alaposan nyomkodd össze. Sós, forrásban lévő vízben néhány perc alatt főzd meg.

Isteni tészták minden napra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük