Házi tortellini sonkával töltve
Állítsd össze a tésztát, majd töltsd meg sonkával és sajttal, és főzd ki. Hidd el sokkal finomabb lesz, mint a boltban vásárolt tortellini.
A tortellinit legegyszerűbben a polcról levéve és forró vízbe dobva készítheted el, de ha szeretsz a konyhában kísérletezni, akkor inkább gyúrd meg magad a tésztát.
Kattints a linkre a tészta receptjéhez, amihez liszt, tojás, só és víz kell. ha magad készíted, biztos lehetsz benne, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.
Sonkás tortellini
Hozzávalók a töltelékhez:
- 60 dkg sonka
- 10 dkg mozzarella
- 1 csokor petrezselyemzöld
- oregánó
Elkészítés ideje:
Egy óra, ha magad gyúrod a tésztát.
Elkészítés menete:
A tésztát gyúrd össze, és tedd félre pihenni. Amíg pihen, készítsd el a tölteléket. A sonkát daráld le, és a vajon kicsit pirítsd meg, szórd bele a frissen felaprított petrezselymet, és fűszerezd ízlés szerint.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Reszeld bele a sajtot. A tésztát nyújtsd ki, és vágj ki belőle 6x6-os négyzeteket. Halmozz a közepére a sonkás raguból, majd két átlós sarkát fogd egybe, és alaposan nyomkodd össze. Sós, forrásban lévő vízben néhány perc alatt főzd meg.
OLVASD EL EZT IS!
- olasz
- spagetti
Isteni olasz tészták receptjei, képekkel
- tészta
- rakott étel
Egyszerű rakott tészta sajttal és csirkehússal
- mogyoró
- tészta