Házi tortellini sonkával töltve

Gyúrd te a tésztát!

Állítsd össze a tésztát, majd töltsd meg sonkával és sajttal, és főzd ki. Hidd el sokkal finomabb lesz, mint a boltban vásárolt tortellini.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tortellinit legegyszerűbben a polcról levéve és forró vízbe dobva készítheted el, de ha szeretsz a konyhában kísérletezni, akkor inkább gyúrd meg magad a tésztát.

Kattints a linkre a tészta receptjéhez, amihez liszt, tojás, só és víz kell. ha magad készíted, biztos lehetsz benne, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.

Sonkás tortellini

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 60 dkg sonka
  • 10 dkg mozzarella
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • oregánó

Elkészítés ideje:

Egy óra, ha magad gyúrod a tésztát.

Elkészítés menete:

A tésztát gyúrd össze, és tedd félre pihenni. Amíg pihen, készítsd el a tölteléket. A sonkát daráld le, és a vajon kicsit pirítsd meg, szórd bele a frissen felaprított petrezselymet, és fűszerezd ízlés szerint.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Reszeld bele a sajtot. A tésztát nyújtsd ki, és vágj ki belőle 6x6-os négyzeteket. Halmozz a közepére a sonkás raguból, majd két átlós sarkát fogd egybe, és alaposan nyomkodd össze. Sós, forrásban lévő vízben néhány perc alatt főzd meg.

Isteni tészták minden napra

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük