15 perces isteni tészta
Szalonnával és mogyoróval
Ki mondta, hogy a vacsorakészítés hosszú idő? Ezt a tésztát pikk-pakk összeütheted, és sokkal jobb, mint egy szendvics.

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hihetetlenül egyszerű, ugyanakkor csodálatosan finom ez a tészta, amit szó szerint negyed óra alatt összeüthetsz, így egy nehéz nap végén is finom főtt étellel kényeztetheted magad.

A tészta magában is nagyon jó, de ha száraznak találnád, kiegészítheted egy kis tejszínnel, hogy még ínycsiklandóbb legyen.

Serpenyős mogyorós tészta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg széles metélt
  • 30 dkg húsos, füstölt szalonna
  • 10 dkg mogyoró
  • 2 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • parmezán
  • olaj
  • bors

Bő, sós vízben kezdd el főzni a tésztát. Mire elkészül, addigra a feltéttel is megleszel. Vágd apróra a szalonnát, és serpenyőben süsd ropogósra. Ha nem túl zsíros, akkor tegyél alá olajat. Add hozzá a durvára vágott mogyorót és az átpasszírozott fokhagymát.

Néhányszor forgasd össze, fűszerezd sóval, borssal és petrezselyemmel. A tésztát szűrd le, figyelj arra, hogy ne főzd túl, majd forgasd össze a szalonnás-mogyorós keverékkel, és forgácsolj rá parmezánt.

Blog.hu ajánló