Házi tortellini sonkával töltve
Gyúrd te a tésztát!
Állítsd össze a tésztát, majd töltsd meg sonkával és sajttal, és főzd ki. Hidd el sokkal finomabb lesz, mint a boltban vásárolt tortellini.

Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

Nyár, vidék – szeretem! (x)

beauty and style

A házi kence, ami egy éjszaka alatt rendbe teszi a száraz, fakó hajat »

Ez a nő olyasmit művel egy kis gyantával, amire nincsenek szavak »

12 apró trükk utazáshoz, amivel kétszer annyi holmi fér a bőröndbe »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tortellinit legegyszerűbben a polcról levéve és forró vízbe dobva készítheted el, de ha szeretsz a konyhában kísérletezni, akkor inkább gyúrd meg magad a tésztát.

Kattints a linkre a tészta receptjéhez, amihez liszt, tojás, só és víz kell. ha magad készíted, biztos lehetsz benne, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.

Sonkás tortellini

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 60 dkg sonka
  • 10 dkg mozzarella
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • oregánó

Elkészítés ideje:

Egy óra, ha magad gyúrod a tésztát.

Elkészítés menete:

A tésztát gyúrd össze, és tedd félre pihenni. Amíg pihen, készítsd el a tölteléket. A sonkát daráld le, és a vajon kicsit pirítsd meg, szórd bele a frissen felaprított petrezselymet, és fűszerezd ízlés szerint.

Reszeld bele a sajtot. A tésztát nyújtsd ki, és vágj ki belőle 6x6-os négyzeteket. Halmozz a közepére a sonkás raguból, majd két átlós sarkát fogd egybe, és alaposan nyomkodd össze. Sós, forrásban lévő vízben néhány perc alatt főzd meg.

Ezt is szeretjük