Házi tortellini sonkával töltve
Gyúrd te a tésztát!
Állítsd össze a tésztát, majd töltsd meg sonkával és sajttal, és főzd ki. Hidd el sokkal finomabb lesz, mint a boltban vásárolt tortellini.

Ez is érdekelhet

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

Utazás Kiállítás - Aktív hétvége van. Kezdd itt a nyaralás tervezését! (x)

Erről a magyar kozmetikai márkáról beszél mindenki (x)

beauty and style

Így eltorzították Kylie Jenner arcát: furcsa képek jelentek meg róla egy magazinban »

Ki szervezze a lánybúcsút? Menyasszonyként mit tehetsz a buli érdekében? »

Házi arcszérum esszenciális olajokkal: késlelteti a bőröregedést, és feszesíti a kontúrokat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tortellinit legegyszerűbben a polcról levéve és forró vízbe dobva készítheted el, de ha szeretsz a konyhában kísérletezni, akkor inkább gyúrd meg magad a tésztát.

Kattints a linkre a tészta receptjéhez, amihez liszt, tojás, só és víz kell. ha magad készíted, biztos lehetsz benne, hogy semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz.

Sonkás tortellini

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 60 dkg sonka
  • 10 dkg mozzarella
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • oregánó

Elkészítés ideje:

Egy óra, ha magad gyúrod a tésztát.

Elkészítés menete:

A tésztát gyúrd össze, és tedd félre pihenni. Amíg pihen, készítsd el a tölteléket. A sonkát daráld le, és a vajon kicsit pirítsd meg, szórd bele a frissen felaprított petrezselymet, és fűszerezd ízlés szerint.

Reszeld bele a sajtot. A tésztát nyújtsd ki, és vágj ki belőle 6x6-os négyzeteket. Halmozz a közepére a sonkás raguból, majd két átlós sarkát fogd egybe, és alaposan nyomkodd össze. Sós, forrásban lévő vízben néhány perc alatt főzd meg.

Ezt is szeretjük