4 magyaros, pasidöglesztő recept
A jelszó: csak semmi saláta! Hiszen a férfiak nem elégednek meg azzal, ami neked talán egy komplett fogás. Receptjeinkkel biztos a siker.
- A 25 éves, gyönyörű teniszcsillag Victoria’s Secret-kollekcióval jelentkezett: Naomi Osaka megőrizte természetességét a fotókon »
- Csodás sminkújdonságok, melyek felpezsdítik a tavaszi megjelenést: árakkal mutatjuk a nőies és ragyogó árnyalatokat »
- Lady Gagát modellnek kérték fel, művészi alkotássá varázsolta a reklámot: megkapóan természetes »

- Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt
- Lilu is megszólalt a Glamour-gála botrányos celeb résztvevőiről: meglepő, mit írt róluk
- Ki ajánlhatja fel először a tegeződést? 10 kérdés, amire mindenkinek illik tudni a választ
- Villámgyors KRESZ-teszt: megelőzhetsz egy balra kanyarodó gépkocsit, ha ezt a táblát látod?
- Hogyan jó: jeggyűrű vagy jegygyűrű? 8 összetett magyar szó, amiről sokan azt hiszik, hogy jól írják, pedig nem
Borsos marhasült
Hozzávalók:
- 1 vöröshagyma
- 2 nagy és vastag szelet marhahús
- mustár
- 2 dl tejföl
- só, bors
- olaj
Aprítsd fel a hagymát, majd párold üvegesre az olajon. A hússzeleteket tedd a hagymára, és pirítsd, amíg meg nem barnulnak.
Vedd ki a húst, majd a hagymás olajhoz keverj egy kanálnyi mustárt és kevés meleg vizet. Keverd el jól, majd tedd vissza a húst, és párold puhára. Ha puha, vedd ki, szeleteld fel.
A hús levéhez add hozzá a tejfölt, keverd el, tedd vissza a hússzeleteket, és párold még sütőben 10-15 percig.
Szerb rostélyos
Hozzávalók:
- 80 dkg rostélyos
- 5 evőkanál olaj
- 1 vöröshagyma
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 késhegynyi köménymag
- 1 kg kelkáposzta
- 2 zöldpaprika
- 1 paradicsom
A felszeletelt rostélyosokat klopfold ki, kicsit vagdosd be, majd sózd be, és kevés olajon süsd meg félig, majd tedd félre. Az olajban párold üvegesre a felkockázott hagymát. Szórd rá a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és a köménymagot. Kevés vízzel engedd fel, forrald, majd ebben párold a húsokat. Vágd cikkekre a kelkáposztát, és főzd félpuhára. A zöldpaprikát és a paradicsomot szeleteld fel. Ha a hús majdnem puha, add hozzá a kelkáposztát, a zöldpaprikát és a paradicsomot. Annyi vizet önts rá, hogy ellepje, majd párold puhára. A végén ízesíts utána, ha kell. Sós krumplival kínáld.
Malacpörkölt
Hozzávalók:
- 1 kg malachús
- 2 vöröshagyma
- pirospaprika
- 1 paradicsom
- só
A megtisztított és megmosott malachúst vágd kockákra. Kockázd fel a hagymát, majd pirítsd meg. Tedd hozzá a malachúst, sózd meg, és kicsit pirítsd meg. Ha megpirult, csak akkor tedd rá a pirospaprikát, különben megkeseredik. Kevés vízzel engedd fel, majd add hozzá a felkockázott paradicsomot, és párold puhára. Tarhonyával, tésztával, de akár friss kenyérrel is finom.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Bundás sonka
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt sonka
- 2 db tojás
- 3 dl világos sör
- 20 g liszt
- 5 dl olaj
- 5 g gyömbérgyökér
A sört keverd simára a liszttel, a tojások sárgájával, a frissen reszelt gyömbérgyökérrel. A fehérjét verd fel, majd óvatosan keverd a masszához. A sonkaszeleteket forgasd meg a tésztában, és forró olajban mindkét oldalukat süsd meg. A sörtészta sok olajat vesz fel, ezért tedd papírtörlőre, ha készen vannak.
OLVASD EL EZT IS!

- csirkemell
- húsételek
4 omlós töltött hús

- húsételek
- sült
Hirtelen sült húsok receptjei

- csirke
- pulyka