4 magyaros, pasidöglesztő recept
A jelszó: csak semmi saláta! Hiszen a férfiak nem elégednek meg azzal, ami neked talán egy komplett fogás. Receptjeinkkel biztos a siker.
- 6 divatos, nőies farmernadrág 10 ezer forint alatt: előnyösen formálják az alakot »
- Egyszerű tippek a finom, fiatalító hatású sminkhez: és a hibák, amelyek 60 felett lerontják a megjelenést »
- Kiderült, mi alapján válogatnak a magyarok a kozmetikumok között: nőtt a természetes alapanyagok iránti érdeklődés »

- Te felismered ezt a KRESZ-táblát? 8 kérdés, amire tudni kell a választ a közlekedésben
- Bajban lesz, aki felújít vagy építkezik 2023-ban: erre sokan nem is gondolnak, pedig kellene
- Fejezd be a régi mondást: a hazug embert hamarabb...
- Melyik folyó mellett van Barcs? 8 fogós kérdés Magyarország földrajzáról
- Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után
Borsos marhasült
Hozzávalók:
- 1 vöröshagyma
- 2 nagy és vastag szelet marhahús
- mustár
- 2 dl tejföl
- só, bors
- olaj
Aprítsd fel a hagymát, majd párold üvegesre az olajon. A hússzeleteket tedd a hagymára, és pirítsd, amíg meg nem barnulnak.
Vedd ki a húst, majd a hagymás olajhoz keverj egy kanálnyi mustárt és kevés meleg vizet. Keverd el jól, majd tedd vissza a húst, és párold puhára. Ha puha, vedd ki, szeleteld fel.
A hús levéhez add hozzá a tejfölt, keverd el, tedd vissza a hússzeleteket, és párold még sütőben 10-15 percig.
Szerb rostélyos
Hozzávalók:
- 80 dkg rostélyos
- 5 evőkanál olaj
- 1 vöröshagyma
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 késhegynyi köménymag
- 1 kg kelkáposzta
- 2 zöldpaprika
- 1 paradicsom
A felszeletelt rostélyosokat klopfold ki, kicsit vagdosd be, majd sózd be, és kevés olajon süsd meg félig, majd tedd félre. Az olajban párold üvegesre a felkockázott hagymát. Szórd rá a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és a köménymagot. Kevés vízzel engedd fel, forrald, majd ebben párold a húsokat. Vágd cikkekre a kelkáposztát, és főzd félpuhára. A zöldpaprikát és a paradicsomot szeleteld fel. Ha a hús majdnem puha, add hozzá a kelkáposztát, a zöldpaprikát és a paradicsomot. Annyi vizet önts rá, hogy ellepje, majd párold puhára. A végén ízesíts utána, ha kell. Sós krumplival kínáld.
Malacpörkölt
Hozzávalók:
- 1 kg malachús
- 2 vöröshagyma
- pirospaprika
- 1 paradicsom
- só
A megtisztított és megmosott malachúst vágd kockákra. Kockázd fel a hagymát, majd pirítsd meg. Tedd hozzá a malachúst, sózd meg, és kicsit pirítsd meg. Ha megpirult, csak akkor tedd rá a pirospaprikát, különben megkeseredik. Kevés vízzel engedd fel, majd add hozzá a felkockázott paradicsomot, és párold puhára. Tarhonyával, tésztával, de akár friss kenyérrel is finom.

Szakácskönyv egy kis extrával!
Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Bundás sonka
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt sonka
- 2 db tojás
- 3 dl világos sör
- 20 g liszt
- 5 dl olaj
- 5 g gyömbérgyökér
A sört keverd simára a liszttel, a tojások sárgájával, a frissen reszelt gyömbérgyökérrel. A fehérjét verd fel, majd óvatosan keverd a masszához. A sonkaszeleteket forgasd meg a tésztában, és forró olajban mindkét oldalukat süsd meg. A sörtészta sok olajat vesz fel, ezért tedd papírtörlőre, ha készen vannak.
OLVASD EL EZT IS!

- csirkemell
- húsételek
4 omlós töltött hús

- húsételek
- sült
Hirtelen sült húsok receptjei

- csirke
- pulyka