4 magyaros, pasidöglesztő recept
A jelszó: csak semmi saláta! Hiszen a férfiak nem elégednek meg azzal, ami neked talán egy komplett fogás. Receptjeinkkel biztos a siker.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Borsos marhasült

Hozzávalók:

  • 1 vöröshagyma
  • 2 nagy és vastag szelet marhahús
  • mustár
  • 2 dl tejföl
  • só, bors
  • olaj

Aprítsd fel a hagymát, majd párold üvegesre az olajon. A hússzeleteket tedd a hagymára, és pirítsd, amíg meg nem barnulnak.

Vedd ki a húst, majd a hagymás olajhoz keverj egy kanálnyi mustárt és kevés meleg vizet. Keverd el jól, majd tedd vissza a húst, és párold puhára. Ha puha, vedd ki, szeleteld fel.

A hús levéhez add hozzá a tejfölt, keverd el, tedd vissza a hússzeleteket, és párold még sütőben 10-15 percig.

Szerb rostélyos

Hozzávalók:

  • 80 dkg rostélyos
  • 5 evőkanál olaj
  • 1 vöröshagyma
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 késhegynyi köménymag
  • 1 kg kelkáposzta
  • 2 zöldpaprika
  • 1 paradicsom

A felszeletelt rostélyosokat klopfold ki, kicsit vagdosd be, majd sózd be, és kevés olajon süsd meg félig, majd tedd félre. Az olajban párold üvegesre a felkockázott hagymát. Szórd rá a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és a köménymagot. Kevés vízzel engedd fel, forrald, majd ebben párold a húsokat. Vágd cikkekre a kelkáposztát, és főzd félpuhára. A zöldpaprikát és a paradicsomot szeleteld fel. Ha a hús majdnem puha, add hozzá a kelkáposztát, a zöldpaprikát és a paradicsomot. Annyi vizet önts rá, hogy ellepje, majd párold puhára. A végén ízesíts utána, ha kell. Sós krumplival kínáld.

Malacpörkölt

Hozzávalók:

  • 1 kg malachús
  • 2 vöröshagyma
  • pirospaprika
  • 1 paradicsom

A megtisztított és megmosott malachúst vágd kockákra. Kockázd fel a hagymát, majd pirítsd meg. Tedd hozzá a malachúst, sózd meg, és kicsit pirítsd meg. Ha megpirult, csak akkor tedd rá a pirospaprikát, különben megkeseredik. Kevés vízzel engedd fel, majd add hozzá a felkockázott paradicsomot, és párold puhára. Tarhonyával, tésztával, de akár friss kenyérrel is finom.

Bundás sonka

Hozzávalók:

  • 50 dkg főtt sonka
  • 2 db tojás
  • 3 dl világos sör
  • 20 g liszt
  • 5 dl olaj
  • 5 g gyömbérgyökér

A sört keverd simára a liszttel, a tojások sárgájával, a frissen reszelt gyömbérgyökérrel. A fehérjét verd fel, majd óvatosan keverd a masszához. A sonkaszeleteket forgasd meg a tésztában, és forró olajban mindkét oldalukat süsd meg. A sörtészta sok olajat vesz fel, ezért tedd papírtörlőre, ha készen vannak.

OLVASD EL EZT IS!

toltott hus lead
  • csirkemell
  • húsételek

4 omlós töltött hús

Ezt is szeretjük