Omlósra sült, szaftos sertéskaraj: alig van vele munka, mégis nagyon finom
Nagyon finom az omlós sertéskaraj, ha hagymás, sörös szaftban sütöd puhára.
Összesen 74 találat.
Nagyon finom az omlós sertéskaraj, ha hagymás, sörös szaftban sütöd puhára.
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
Ha szereted az édes és sós ízek találkozását, ez a mézes-narancsos mártásban sült karaj is ízleni fog.
A mustáros-tejfölös szósszal nyakon öntött sertéskarajnál nem is kell kiadósabb ebéd.
A sajttal és gombával töltött, göngyölt sertéskaraj igazán finom hétvégi főétel.
Ha szereted a gombát és a krémes ételeket, ez az egyszerű, tejszínes gombamártásban sült karaj is ízleni fog.
A tepsiben sült karajszeletekhez igazán jól megy egy finom fehérboros gombamártás.
Isteni finom lesz a rozmaringos sertéskaraj, ha zöldségek és körte is sül a szaftjában.
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
Süsd együtt az omlós karajszeleteket a köretként tálalt krumplival! Így átveszik egymás zamatát, és mosogatni is kevesebbet kell utánuk.
A sertéskarajhoz különösen jól megy a citromos-rozmaringos pác. Legjobb, ha egy egész éjszakát benne tartod, és csak másnap sütöd ki.
Süsd a fűszeres sertéskarajt együtt a köretként szolgáló zöldségekkel!
Ha szereted a gyümölcsös húsokat, biztos, hogy ez az egyszerre édes és sós, ananásszal sült sertésszelet is ízleni fog.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.