Serpenyős karaj 15 perc munkával lágy, tejszínes szószban: vajpuhára sül a hús
A tejszínes szószban sült, vajpuha serpenyős karajjal alig negyedóra valódi munka van.
Összesen 60 találat.
A tejszínes szószban sült, vajpuha serpenyős karajjal alig negyedóra valódi munka van.
A sertéskarajhoz nagyon jól megy az illatos narancs, vajban sütve pedig még omlósabb lesz.
A hirtelensült fokhagymás sertéskarajhoz alig kell valami, és egy-két szabály betartásával abban is biztos lehetsz, hogy nem szárad majd ki.
Az egészben sütött budai töltött karaj belsejében lágy, tojásos krém bújik meg.
A tejszínes-sajtos sertéskarajjal alig van valódi munka. A krémes szósszal leöntött hús tetejére lágyan olvad rá a sajt.
A hagyományos hétvégi rántott karaj ezzel a módszerrel valóban tökéletes lesz.
A flamand sertéskaraj a sörön és a mustáron kívül még egy különleges hozzávalónak köszönheti utánozhatatlan ízét.
Fokhagymás-gyömbéres ízesítéssel még finomabb lesz a ropogós rántott sertéskaraj.
Ezzel a módszerrel finom puha és omlós lesz a sütőben sült fokhagymás sertéskaraj.
A sajttal, zöldségekkel és szalonnával rakott karaj igazán laktató, kiadós hétvégi fogás.
Nagyon finom lesz az egyben sült karaj, ha baconbe tekerve tálalod fel.
A karakteres ízű dijoni mustárból nagyon finom szósz készíthető a sertéskaraj mellé.
Gyümölcsökkel együtt is fantasztikusan finom húsételeket készíthetsz, legyen szó csirkéről, sertésről vagy kacsáról.
Finom, szaftos lesz a sertéskaraj, ha karamellizált hagymát is kanalazol a tetejére.
Az egészben sült fokhagymás karajjal nincs különösebben sok munka, csak arra kell vigyázni, hogy ki ne száradjon.
Hamisítatlan szaftos, magyaros fogás a hagymával és gombával sült tepsis karaj, amivel ráadásul munka is alig van.
Nagyon finom az omlós sertéskaraj, ha hagymás, sörös szaftban sütöd puhára.
Tejben pácolva még finomabb a mustáros karaj. Serpenyőben sütve igazán omlós.
Ha szereted az édes és sós ízek találkozását, ez a mézes-narancsos mártásban sült karaj is ízleni fog.
A mustáros-tejfölös szósszal nyakon öntött sertéskarajnál nem is kell kiadósabb ebéd.
A sajttal és gombával töltött, göngyölt sertéskaraj igazán finom hétvégi főétel.
Ha szereted a gombát és a krémes ételeket, ez az egyszerű, tejszínes gombamártásban sült karaj is ízleni fog.
A tepsiben sült karajszeletekhez igazán jól megy egy finom fehérboros gombamártás.
Isteni finom lesz a rozmaringos sertéskaraj, ha zöldségek és körte is sül a szaftjában.
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
Süsd együtt az omlós karajszeleteket a köretként tálalt krumplival! Így átveszik egymás zamatát, és mosogatni is kevesebbet kell utánuk.
A sertéskarajhoz különösen jól megy a citromos-rozmaringos pác. Legjobb, ha egy egész éjszakát benne tartod, és csak másnap sütöd ki.
Süsd a fűszeres sertéskarajt együtt a köretként szolgáló zöldségekkel!
Ha szereted a gyümölcsös húsokat, biztos, hogy ez az egyszerre édes és sós, ananásszal sült sertésszelet is ízleni fog.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.