Pofonegyszerű göngyölt húsok kezdő háziasszonyoknak is
Töltsd meg az egyszerű húsokat mindenféle földi jóval: sajttal, szalonnával vagy éppen fűszerekkel.
Összesen 2187 találat.
Töltsd meg az egyszerű húsokat mindenféle földi jóval: sajttal, szalonnával vagy éppen fűszerekkel.
Az alkohol megpuhítja a húst, és pikáns ízt kölcsönöz neki, így aztán szinte nem lehet elrontani a sörben és borban pácolt húsokat.
Vegyél egy üveg jó vörösbort, és dobd fel vele a szokásos pörköltet! Egészen új ízeket kapsz majd, aminek a férfiemberek sem tudnak ellenállni.
A csirkecomb puha, nem lehet kiszárítani, mint a mellfilét. Mustárral kombinálva pikáns ízeket kapsz.
A csirkemellet olyan változatosan lehet ízesíteni, hogy sosem lehet megunni. Ráadásul egy kis tejszínnel és sajttal még kiszáradni sem fog.
A meleg idő tovaszállt, de a grillparti kedvencét, a saslikot sütőben is remekül elkészítheted. Elő a nyárssal és a hozzávalókkal!
Száraznak érzed a húst, amit sütöttél? Vedd elő római cseréptáladat, és süss igazán szaftos húsokat a hétvégén!
Adamik Zsolt, a kettős nagy rajongója, aki a konyhában is megállja a helyét, beavat a férfias főzés rejtelmeibe.
A szűzpecsenye a legfinomabb húsok egyike, ne tartogasd csak hétvégére! Receptjeink nem a legegyszerűbbek, de megérik a fáradságot.
Készíts göngyölt csirkehúst, és süss egy ízletes vacsorát a családnak! Légy résen, nehogy elkapkodják az orrod elől a finom falatokat!
Bár általában külön szolgálják fel, a brassói úgy az igazi, ha a krumpli és a hús együtt sül a tepsiben.
Egy finom ragu még a legunalmasabb köretet is igazán izgalmassá varázsolja. Próbáld ki receptjeinket, és főzz egy finom ebédet!
Ideje elővenni a jól bevált, régi fazekat, beledarabolni a csirkét, a paprikát, a paradicsomot, majd fogadni az elismerést.
Megbízható, finom és megfizethető termékeket keresel? Válogass garanciát kínáló, ínycsiklandó és megfizethető termékek közül!
Mostantól nem kell tanácstalanul ácsorognod a hűtőpultnál, mert nem tudod, mit válassz.
Pikáns és izgalmas ízeket alkothatsz, ha a húst gyümölccsel párosítod. Ne gondold, hogy az édes és a sós nem fér meg egymás mellett.
Ne félj a májtól, ha egy alapvető szabályt betartasz, akkor nem lesz kemény.
A marhahús igazi nagyvadaknak való, ugyanakkor puha és omlós. Nem kell megijedni tőle, egy könnyebb raguval bárki megpróbálkozhat.
Készíts házilag tortillát, és töltsd meg mindenféle földi jóval, amit szem-száj kíván! A siker garantált.
A rántott hús szinte kötelező hétvégi elem, de néha nem árt az újítás. Bundázz, csomagolj, süss, és fogadd az elismerést!
Párolt, rántott, göngyölt csirkegyűjteményedet most felejtsd el, és próbáld ki remek mustáros csirkereceptjeinket!
A fasírt remek hétvégi ebéd, és a nagy mennyiség elkészítése sem kerül több időbe, mint az, ha négy adagot csinálnál.
Nem kell esténként szendvicsre fanyalodnod, ha nincs időd. Csirkés receptjeink gyorsan megvannak, és igazi ínyencségek.
Ha igazán finom húst keresel, válassz a szigorúan ellenőrzött minőségűek közül, melyek garantálják a kiváló minőséget.
Egy jó forró serpenyőben pillanatok alatt ínycsiklandó ebédet készíthetsz. Vágd vékonyra a húst, ízesítsd, tedd a tűzre, és szinte már kész is.
Készíts ízletes vacsorát pulykahúsból, és tedd fel az i-re a pontot egy pohár zamatos borral.
Ha szereted a gombát, valamint a tejfölt, próbáld ki fenséges, bakonyi, húsos receptjeinket!
Itt a kerti parti ideje! Vedd elő a grillsütőt, izzítsd be a faszenet, és készíts a szombati ebédhez finom, grillezett húsokat.
Halmozd az élvezeteket, és a sima, száraz csirkemell helyett készíts mesés, tejszínnel és sajttal izgalmassá tett ebédeket!