Hagymás rostélyos
Omlós, különleges fogás
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni a rostélyost, viszont annál több bókot lehet érte bezsebelni az elégedett fogyasztóktól.

Ez is érdekelhet

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Csodaszer helyett tudomány: így maradhat 60 felett is rugalmas az arcbőr (x)

Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival (x)

Minden második negyven feletti nőt érint a betegség: mégis tabutémának számít (x)

UB40 a VeszprémFesten! (x)

beauty and style

Szupernőies nyári szoknyák, testalkat szerint: széles csípőre és rövid lábakra is van jó fazon »

Ínycsiklandó fehérjeturmix, amitől egész nap pörög az anyagcsere »

Készítsd el a szezon legmenőbb karkötőjét: csak 10 perc, és olcsóbb, mint a bolti »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A hagymás rostélyos igazi nehézsúlyú versenyző, biztos lehetsz benne, hogy csak igen kevesek mondanak nemet erre a fogásra.

A hagyma és az omlós hús tökéletes párost alkotnak. A hagymakarikák mellé újításként csempéssz pár gerezd pirított fokhagymát is.

Hagymás rostélyos


Hozzávalók 2 személyre:

  • 2 szelet kicsontozott rostélyos
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • bors
  • 3 evőkanál olaj a hús pácolásához

A húst óvatosan klopfold ki, és borsozd meg. Az olajjal bekenve, lefedve pácold egy kevés ideig a hűtőszekrényben. A megtisztított vöröshagymát vágd karikákra, és egy evőkanál lisztben forgasd meg. Egy serpenyőt kenj ki olajjal, és a hagymakarikákat süsd meg.

A megsült hagymát szedd ki a serpenyőből egy papírral bélelt tálba, hogy a felesleges olajat felszívja. A húst magas lángon süsd meg serpenyőben, majd tányérra szedve szedd mellé a hagymát.

Profi szeletelés

Biztosan te is ámulva nézed a séfeket a tévében, amikor pillanatok alatt felaprítanak egy hagymát. Lesd el a trükköket!

OLVASD EL EZT IS!

belszinerme lead
  • marhahús
  • húsételek

Omlós bélszínérmék

marhasult lead
  • marhahús
  • húsételek

Marhasült római tálban

Ezt is szeretjük