Hagymás rostélyos
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni a rostélyost, viszont annál több bókot lehet érte bezsebelni az elégedett fogyasztóktól.
A hagymás rostélyos igazi nehézsúlyú versenyző, biztos lehetsz benne, hogy csak igen kevesek mondanak nemet erre a fogásra.
A hagyma és az omlós hús tökéletes párost alkotnak. A hagymakarikák mellé újításként csempéssz pár gerezd pirított fokhagymát is.
Hagymás rostélyos
Hozzávalók 2 személyre:
- 2 szelet kicsontozott rostélyos
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 evőkanál liszt
- só
- bors
- 3 evőkanál olaj a hús pácolásához
A húst óvatosan klopfold ki, és borsozd meg. Az olajjal bekenve, lefedve pácold egy kevés ideig a hűtőszekrényben. A megtisztított vöröshagymát vágd karikákra, és egy evőkanál lisztben forgasd meg. Egy serpenyőt kenj ki olajjal, és a hagymakarikákat süsd meg.
A megsült hagymát szedd ki a serpenyőből egy papírral bélelt tálba, hogy a felesleges olajat felszívja. A húst magas lángon süsd meg serpenyőben, majd tányérra szedve szedd mellé a hagymát.
Profi szeletelés
Biztosan te is ámulva nézed a séfeket a tévében, amikor pillanatok alatt felaprítanak egy hagymát. Lesd el a trükköket!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- marhahús
- húsételek
Omlós bélszínérmék
- barack
- húsételek
Pikáns barackos kacsasült
- marhahús
- húsételek