Marhasült római tálban
Szétolvad a szájban
A római tál remek találmány, nagyon leegyszerűsíti a nehezen elkészíthető ételek megalkotását is. A marhasült éppen ilyen.

Ez is érdekelhet

Megmenti a napot a Huawei nőknek fejlesztett okosórája (x)

Az otthonodnak is jár a tündöklés - Így ragyoghat vegyszermentesen a lakás (x)

Ez egy kritikus pillanat (x)

Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények - Kalandozás a közel-keleti gasztronómia világában (x)

Olcsóbb szoftverek a Black Friday után: az Office is jó áron kapható (x)

Füst és égés nélkül (x)

Punkromantika az Újszínházban - Fenegyerekek a vasfüggöny mögött (x)

beauty and style

Így nem keni el a sminked a garbó, amikor magadra húzod: egyszerű öltözködési trükkök a modelltől »

Méregtelenítő arcpakolás pattanások és ráncok ellen: igazi antioxidáns-bomba a bőrnek »

Ez a legdivatosabb ruhaszabás most: a garbós nyak minden alkalomra nőies »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az omlós, puha, szaftos marhasült elkészítése nem egyszerű feladat, és a gyakorlás sem olcsó. A római tál viszont nagyon megkönnyíti a dolgodat, mert csak bele kell tenni a hozzávalókat, és a sütőbe tolni az egészet.

A római tálat áztasd be vízbe egy fél órára, mielőtt használni kezdenéd. A cserépből kiszökő gőz teszi olyan finommá a húst, hogy biztosan mindenki repetázni akar.

Marhasült

Hozzávalók:

  • 1 kg marhahús
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 teáskanál pirospaprika
  • 2 dl étolaj
  • liszt
  • rozmaringágak
  • bors

A fokhagymát zúzd össze, vagy préseld át fokhagymanyomón, a vöröshagymát vágd apróra. Az olajat, a hagymákat, a borsot és a sót keverd össze. Az egész sültnek való húst fektesd a római tál aljába.

Öntsd rá az olajos keveréket, fektesd rá a rozmaringágakat, majd tedd rá a fedelet, és told sütőbe. Fontos, hogy nem szabad előmelegíteni a sütőt, mert a tál megrepedhet. Másfél-két óra alatt sül meg.

Ezt is szeretjük