Marhasült római tálban
Szétolvad a szájban
A római tál remek találmány, nagyon leegyszerűsíti a nehezen elkészíthető ételek megalkotását is. A marhasült éppen ilyen.
- Ragyogó és természetesebb hatású lesz a szőkített haj, besárgulás nélkül: hamvasító samponok árakkal »
- A 60 éves Meg Ryan letisztult szettekben is mindig csinos és nőies: a Top Gun egykori sztárja a klasszikus stílus híve »
- A szezon legnőiesebb sztárfrizurái sokféleképpen variálhatók: nem csak akkor mutatnak jól, ha fodrász szárítja be őket »

- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
- Helyesíráskvíz: ironikus vagy irónikus? Tudod, hogy írjuk helyesen?
- Hogy néz ki egy női test több mint 50 kiló fogyás után? 8 nő előtte-utána képeken mutatta a változást
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- Heather Locklear lányából szőke szépség lett: a 24 éves Ava le sem tagadhatná édesanyját
Az omlós, puha, szaftos marhasült elkészítése nem egyszerű feladat, és a gyakorlás sem olcsó. A római tál viszont nagyon megkönnyíti a dolgodat, mert csak bele kell tenni a hozzávalókat, és a sütőbe tolni az egészet.


A római tálat áztasd be vízbe egy fél órára, mielőtt használni kezdenéd. A cserépből kiszökő gőz teszi olyan finommá a húst, hogy biztosan mindenki repetázni akar.
Marhasült
Hozzávalók:
- 1 kg marhahús
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 2 teáskanál pirospaprika
- 2 dl étolaj
- liszt
- rozmaringágak
- só
- bors
A fokhagymát zúzd össze, vagy préseld át fokhagymanyomón, a vöröshagymát vágd apróra. Az olajat, a hagymákat, a borsot és a sót keverd össze. Az egész sültnek való húst fektesd a római tál aljába.
Öntsd rá az olajos keveréket, fektesd rá a rozmaringágakat, majd tedd rá a fedelet, és told sütőbe. Fontos, hogy nem szabad előmelegíteni a sütőt, mert a tál megrepedhet. Másfél-két óra alatt sül meg.
OLVASD EL EZT IS!

- sertéshús
- húsételek
Sült oldalas

- gomba
- hús
Töltött húsbatyuk

- marhahús
- húsételek