Milyen állat húsa a far-hát, és melyiké a rostélyos? 8 kérdés a húsrészekről igazi profiknak
Teszteld, mennyire ismered az állatok húsrészeinek szakszerű megnevezéseit!
Összesen 156 találat.
Teszteld, mennyire ismered az állatok húsrészeinek szakszerű megnevezéseit!
Az ír káposztás marhahús készítésére fel kell készülni, az eredmény azonban magáért beszél.
Azonnal vidd vissza, ha ilyen húst vásároltál!
A tatár bifsztek sokak kedvenc előétele: akár karácsonyi asztalon is ott a helye.
Az árpagyönggyel főtt marhahúsleves annyira kiadós, hogy ha elkészíted, második fogáson nem is kell már gondolkoznod utána.
A kínai pörkölt a mi gulyásunkhoz hasonlóan répával és krumplival fő, az ízesítése azonban egészen más.
Tökéletes steaket süthetsz grillrácson, csak a sütési időt találd el hozzá.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
A táfelspicc, vagy a levesben főtt marhahús valamilyen mártással tálalva türelmet igénylő, de fejedelmi vasárnapi ebéd.
Nem véletlenül ajánlják a sovány, fehér húsokat diéta alatt.
Az orosz káposztás húsleves laktató és vitamindús téli fogás, amibe most paradicsom is kerül.
Úgy lesz az igazi a szaftos nápolyi marharagu, ha hagyod, hogy az ízek lassan érjenek össze a fazékban.
Sütőben készítve elképesztően puha lesz a marhaszelet. Szeletelj mellé sok hagymát!
Ez is töltött paprika! Most színes darabokba kerül a fűszeres, marhahúsos ragu.
A pljeskavica akkor a legjobb, ha grillen sütöd meg. Sajttal pedig még tovább turbózhatod.
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
Te is megsütheted otthon a legfinomabb steaket, csak néhány alapszabályt tarts észben hozzá.
A húsokat sem kíméli a drasztikus áremelkedés.
A savanyú vetrece sertés- vagy marhahúsból készül, és hagyományosan jó tejfölösen kínálják.
Az aranysárga vasárnapi húsleves titka a jó hosszú főzési idő, az összeállítása azonban egyáltalán nem bonyolult.
Marhahúsból is isteni finom ételek készülhetnek. A zöldséges marhatokány puha, omlós, igazi nyárias fogás.
Otthon is készíthetsz finom, szaftos házi húspogácsát hamburgerbe. Úgy az igazi, ha grillrácson sütöd ki.
A mennyei burgundi marharagu vörösboros, gombás szószban sül vajpuhára.
A vajas, tejszínes szószban készült svéd húsgombóc igazi csemege azoknak, akik szeretik az északi népek különlegességeit.
Nagyon finom, házias ételt dobhatsz össze, ha a gyúrt tésztából készült párnácskákat fűszeres darált hússal töltöd meg.
A fűszeres marha órákon át puhul, de szinte nincs vele semmi munka.
A paradicsomos húsgombócokat nemcsak krumplival, hanem spagettivel is fogyaszthatjátok.
Az eredeti szerb csevap semmilyen különleges fűszert nem kíván: az ízek különleges harmóniáját az adja, hogy háromféle húst gyúrnak benne össze.
A sütőben sült marhapörkölt zamatos, a szaftja sűrű, és érdemes répával is gazdagítani.
Úgy a legfinomabb a marharagu, ha hosszú órákon át hagyod puhulni. Zöldbabbal dúsítva még izgalmasabb.