Töltött húsbatyuk
Így készítsd el!
A sima, fűszeres húsokat már unod? Készíts mindenféle földi jóval megpakolt húsbatyukat, akár ebédre, akár vacsorára.

Ez is érdekelhet

Nahát, mindjárt karácsony! Mit vegyek a gyereknek? (x)

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

„Azt mondták, örökre feküdni fog” (x)

A szabad gyöknek mindent szabad? (x)

Van, amiben nagyon rosszak a magyarok - az utolsó helyen állunk az EU-ban, és ez szomorú

beauty and style

A kevesebb néha több: árthat a bőrödnek, ha túl sok kozmetikumot használsz »

Javítja a bőrhibákat és csökkenti a ráncokat: egyszerű házi pakolás krumplival »

Azt hitték, perfektül felöltöztek, de valami nagyon félrement: divatbakik a javából! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A töltött húsok igazi jolly jokerek, mert csak néhány szelet hús kell hozzájuk, melyeket bármivel megtölthetsz, amit csak szemed-szád megkíván. Csak klopfold ki óvatosan a húst - így hamarabb átsül -, kanalazd a közepére a tölteléket, fogd össze hústűvel, és süsd ki bő olajban.

Próbáld ki receptünket, melyet igazán egyszerű elkészíteni, ráadásul bármilyen körettel tálalva isteni!

Töltött húsbatyu

Hozzávalók:

  • 10 szelet pulykamell
  • 20 dkg gomba
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 3 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • kakukkfű
  • bors

A hússzeleteket klopfold ki óvatosan, majd ízlésed szerint sózd, borsozd. Egy fej felaprított hagymát az olajon dinsztelj meg, szórd rá az apróra vágott gombakockákat, és párold puhára.

Ízlésed szerint fűszerezd. A karajszeletekre adagolj a töltelékből, majd formázz a húsból kis batyukat. Kösd össze őket erősen természetes szálú spárgával, majd forró olajban süsd elő, utána pedig tedd kiolajozott tálba a két felnegyedelt hagymával, majd süsd pirosra 20-25 perc alatt.

Ezt is szeretjük