Omlós bélszínérmék
Ha különleges hétvégi ebédet vagy vacsorát tervezel, akkor sem kell órákig forgolódnod a konyhában. A bélszínből csodás fogást varázsolhatsz fél óra alatt is.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Hogyan lesz az irodai outfit fantáziadús? 6 nélkülözhetetlen ruhadarabot mutatunk »

A legjobb hajerősítő szer, mégis csak ritkán hallunk róla: görögszéna hajhullás ellen »

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A húsok királyának is nevezhetjük a bélszínt, amit néha-néha mindenki megengedhet magának.

Amilyen finom, olyan könnyű elkészíteni, ugyanakkor arra figyelj, hogy megbízható hentestől vásárolj.

Omlós bélszínérmék

Hozzávalók:

  • 4 érlelt bélszínérme
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 kiskanál tört feketebors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • kakukkfű

A bélszínszeletekből formálj kört, és, ha azt akarod, hogy formájukat megtartsák, konyhai zsineggel kösd körbe őket. Az olajat keverd el a borssal, a kakukkfűvel, a fokhagymával, és a hússzeleteket kend meg vele. 20 percig pácold. Felforrósított serpenyőben mindkét oldalukat süsd meg. Erre elegendő három perc mindkét oldalon, de ha nem szereted véresen, akkor egy kicsit tovább pirítsd.

Sót csak közvetlenül tálalás előtt hints rá. Míg a hús pácolódik, készíts salátát, tökéletesen elegendő a különleges húshoz.

Töltsd meg!

A bélszín és más húsok töltve is nagyon finomak. Videónkban profi séftől lesheted el a hús töltésének fogásait.

Ezt is szeretjük