Pikáns barackos kacsasült
Ha különleges vasárnapi ebédre vágysz, nem pedig a szokásos rántotthúsra, akkor készítsd el a barackos kacsasültet!

Ez is érdekelhet

Fürdőzés még nem volt ilyen izgalmas: Élvezd a nyarat Bükfürdőn! (x)

Operagála - egy romantikus este Vittorio Grigolo sztártenorral (x)

Az új kedvenc teraszunk a 7. kerületben: megnyílik a belvárosi dzsungel! (x)

beauty and style

Brazil fenéklifting műtét nélkül: 20 perc a kerek és feszes hátsóért »

Nem vicc, a Crocs esküvői papucsot dobott piacra »

Nem olvad le a smink kánikulában sem: 6 szuperstabil sminkfixáló spray »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nem szereted a száraz húsokat, akkor a kacsa tökéletes választás. A legjobb, ha nem szeded le a zsírját, és abban sütöd meg, így lesz omlós és szaftos.

A kacsa ízét remekül kiegészítik az édes gyümölcsök, és nem baj, ha nem frissből, hanem befőttből készíted mellé a köretet.

Barackos kacsasült

Hozzávalók:

  • 2 kacsacomb
  • 5 dkg vaj
  • 4 őszibarack
  • 1 citrom
  • törött bors
  • szerecsendió

A kacsát mosd meg, szedd ki belőle a tollakat, ha vannak a bőrében, majd szárogasd meg, majd sózd. Kevés olajon süsd elő mindkét oldalát öt-öt percig, a zsíros részt előbb beírdalva. Tedd tűzálló tálba, és told a sütőbe körülbelül 30 percre.

Az őszibarackbefőttet vágd cikkekre. A vajat olvaszd meg, törj bele borsot, szerecsendiót, facsard bele a citrom levét. A barackvikkeket pirsítsd mege gy kicsit, majd szedd tányérra, és tálald a kacsával.

Ezt is szeretjük