Pikáns töltött karaj
Gombával és hagymával
Ha van egy kis időd a főzésre a hosszú hétvégén, akkor próbáld ki ízletes töltötthús-receptünket. Salátával igazi tavaszi fogás lehet.

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

beauty and style

Milyen típusú a hajad? Ez a fajta hajgumi illik hozzá a legjobban »

Kate Moss húga is gyönyörű: a 20 éves Lottie-ról különleges képek készültek »

Ezt a hajfestést bárki kipróbálhatja: ha nem tetszik, pár mozdulattal eltüntethető »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A karaj, mivel kicsit száraz húsról van szó, tökéletesen alkalmas arra, hogy megtöltsd mindenféle finomsággal.

A gombás töltelék remekül kiegészíti a karaj finom ízét. A fogás elkészítése időigényes, de érdemes belevágni, főleg, ha van kedved a hétvégén egy kis időt a konyhában is tölteni.

Pikáns töltött karaj

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • egy csomag újhagyma
  • 30 dkg gomba
  • 1 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl húsleves
  • 3 evőkanál fehérbor
  • kevés liszt
  • olívaolaj
  • majoránna
  • őrölt fehérbors

Vágd apróra a hagymát, és kevés olívaolajon párold üvegesre. Tisztítsd meg, majd szeleteld kis kockákra a gombát, és dobd rá a hagymára.

Ízesítsd sóval, borssal, majoránnával, majd a borban párold puhára néhány perc alatt. Klopfold vékonyra a húst. Az újhagymát karikázd fel, és keverd a gombához. Halmozz a szeletek közepére két evőkanál hagymás gombát, és tűzd össze a karajokat hústűvel.

Serpenyőben süsd elő a batyukat, majd egy kiolajozott tűzálló tálban süsd meg a húsokat, ez körülbelül egy óra.

Így töltsd meg a húst

Ha bizonytalan vagy, hogyan is kellene megtöltened a húst, akkor nézd meg videónkat, melyben profi trükköket ismerhetsz meg.

Ezt is szeretjük