Rozmaringos szűzérme fehérborban pácolva
Három perc alatt átsül
Akár grillen sütöd, akár tűzhelyen, a pácolt sertésszűzérméket pillanatok alatt elkészítheted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szűzérme remek alapanyag bármilyen grillételhez, hiszen porhanyós és omlós a húsa, gyorsan megsül, és nem nagyon lehet elrontani.

Szinte bármilyen fűszert elbír, és pácoláshoz is ideális. Itt a jó idő, így aztán érdemes elővenni a grillezéshez szükséges eszközöket, és kiköltöztetni a konyhát a kertbe.

Természetesen a recept gázrezsón és serpenyőben is épp olyan jól elkészíthető.

Rozmaringos szűzérme

Hozzávalók:

  • 2 szűzpecsenye
  • friss rozmaring
  • 2 dl fehérbor
  • bors
  • olívaolaj

A húst mosd meg, majd szeleteld fel körülbelül egy centi vastag érmékre. A friss rozmaringágakat aprítsd fel, majd a fehérbort, sót, olajat és rozmaringot keverd össze.

Tedd a pácba a húst, és időnként forgasd meg. Minimum két órán át hagyd pácolódni, de ha egy napon át hagyod a hűtőben érlelődni, akkor még omlósabb lesz.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tedd a tűzre a serpenyőt, és hagyd, hogy átforrósodjon, majd süsd ki hirtelen a húsérméket, amiket előtte kicsit szétlapogattál, egy-egy oldalának elég két-három perc. Ha tűzön sütöd, akkor is sűrű rácson tedd.

Így pácold a húst!

Ezt is szeretjük