Így lesz tökéletes a sült kacsacomb
A ropogós, mégis omlós sült kacsacomb elkészítése közel sem olyan nehéz, mint amilyennek hiszed. Próbáld ki!
Összesen 2044 találat.
A ropogós, mégis omlós sült kacsacomb elkészítése közel sem olyan nehéz, mint amilyennek hiszed. Próbáld ki!
A bárányt vagy imádják, vagy meg sem bírják enni. Ha az előbbi táborba tartozol, mindenképpen próbáld ki receptünket!
Felejtsd el a gyorséttermekben kapható csirkeszárny-falatokat, inkább vedd birtokba a konyhát, és készítsd el te magad a ropogós sültet ebédre vagy vacsorára!
Tedd izgalmassá az egyszerű sült csirkét, és dobd fel a hétvégi ebédet egy igazán ízletes főfogással!
Akár gombóccá formázva, akár egyben sütve, a fasírt mindenhogy isteni. Hétköznapi vacsorára vagy hétvégi ebédre készítve is - mindenhol megállja a helyét.
Hogy ne legyen egyhangú a hétvége, újítsd meg repertoárod a következő ízletes és gyorsan elkészülő tepsishús-receptekkel!
Töltsd meg az egyszerű húsokat mindenféle földi jóval: sajttal, szalonnával vagy éppen fűszerekkel.
Az alkohol megpuhítja a húst, és pikáns ízt kölcsönöz neki, így aztán szinte nem lehet elrontani a sörben és borban pácolt húsokat.
Vegyél egy üveg jó vörösbort, és dobd fel vele a szokásos pörköltet! Egészen új ízeket kapsz majd, aminek a férfiemberek sem tudnak ellenállni.
A csirkecomb puha, nem lehet kiszárítani, mint a mellfilét. Mustárral kombinálva pikáns ízeket kapsz.
A csirkemellet olyan változatosan lehet ízesíteni, hogy sosem lehet megunni. Ráadásul egy kis tejszínnel és sajttal még kiszáradni sem fog.
A meleg idő tovaszállt, de a grillparti kedvencét, a saslikot sütőben is remekül elkészítheted. Elő a nyárssal és a hozzávalókkal!
Száraznak érzed a húst, amit sütöttél? Vedd elő római cseréptáladat, és süss igazán szaftos húsokat a hétvégén!
Adamik Zsolt, a kettős nagy rajongója, aki a konyhában is megállja a helyét, beavat a férfias főzés rejtelmeibe.
A szűzpecsenye a legfinomabb húsok egyike, ne tartogasd csak hétvégére! Receptjeink nem a legegyszerűbbek, de megérik a fáradságot.
Készíts göngyölt csirkehúst, és süss egy ízletes vacsorát a családnak! Légy résen, nehogy elkapkodják az orrod elől a finom falatokat!
Bár általában külön szolgálják fel, a brassói úgy az igazi, ha a krumpli és a hús együtt sül a tepsiben.
Egy finom ragu még a legunalmasabb köretet is igazán izgalmassá varázsolja. Próbáld ki receptjeinket, és főzz egy finom ebédet!
Ideje elővenni a jól bevált, régi fazekat, beledarabolni a csirkét, a paprikát, a paradicsomot, majd fogadni az elismerést.
Megbízható, finom és megfizethető termékeket keresel? Válogass garanciát kínáló, ínycsiklandó és megfizethető termékek közül!
Mostantól nem kell tanácstalanul ácsorognod a hűtőpultnál, mert nem tudod, mit válassz.
Pikáns és izgalmas ízeket alkothatsz, ha a húst gyümölccsel párosítod. Ne gondold, hogy az édes és a sós nem fér meg egymás mellett.
Ne félj a májtól, ha egy alapvető szabályt betartasz, akkor nem lesz kemény.
A marhahús igazi nagyvadaknak való, ugyanakkor puha és omlós. Nem kell megijedni tőle, egy könnyebb raguval bárki megpróbálkozhat.
Készíts házilag tortillát, és töltsd meg mindenféle földi jóval, amit szem-száj kíván! A siker garantált.
A rántott hús szinte kötelező hétvégi elem, de néha nem árt az újítás. Bundázz, csomagolj, süss, és fogadd az elismerést!
Párolt, rántott, göngyölt csirkegyűjteményedet most felejtsd el, és próbáld ki remek mustáros csirkereceptjeinket!
A fasírt remek hétvégi ebéd, és a nagy mennyiség elkészítése sem kerül több időbe, mint az, ha négy adagot csinálnál.