húsételek
Cikkek és képek a következő témában: húsételek.
Összesen 2034 találat.
Vajon sült halfilé citromos zöldbors-mártással
A sült halfilé magában elég íztelen, de, ha kipróbálod mesés mártásunkkal, mennyei ízélményben lesz részed! Ráadásul pillanatok alatt kész.
Ropogós, mégis omlós malacsültek
A malacsült ínycsiklandó illatának ellenállni nagyon nehéz. Hát még akkor, ha nemcsak az illata fenséges, hanem az íze is mennyei.
Így készül a tökéletes karácsonyi pulyka
Próbálj ki új fogásokat a karácsonyi menühöz! Készítsd el a hagyományos amerikai pulykasültet, amit akár napokig is fogyaszthatsz!
Zsírjában eltett libamáj
Ha van valaki a környezetedben, aki odavan a különleges ételekért, akkor a saját zsírjában eltett libamáj tökéletes ajándék lehet neki.
A Wellington-bélszín receptje
A Wellington-bélszínt nem olyan nehéz elkészíteni, így karácsonykor érdemes vele megpróbálkozni.
Leveles tésztába bújt halfilé
Csomagold leveles tésztába az ünnepi vacsora főfogását! Az új külső a megszokott ízvilággal kitűnő párosítás, ami mindenkinek tetszeni fog.
Libamájsaláta kacsamellel
A libamáj már önmagában mesés, hát még akkor, ha kacsamellel bolondítod meg. Készítsd el finom salátánkat!
Sajtos csirkepaprikás
Valószínűleg már te is milliószor készítetted el a tradicionális csirkepaprikást, de még biztosan nem próbáltad sajttal. Pedig igazán finom.
Marhasült polentával
A marhasült igazán pasis étel, úgyhogy, ha párod kedvében szeretnél járni karácsonykor, készítsd el receptünket polentával!
Ropogós sült csirkecomb, csicseriborsós körettel
A sült csirkecomb önmagában elég unalmas, de pillanatok alatt különlegessé válik, ha a megfelelő körettel tálalod. Próbáld ki!
Ropogós sült csirke édesköménnyel
A sima, fűszeres sült csirke már önmagában nagyon finom, viszont az édeskömény garantálja, hogy még tökéletesebb legyen.
Omlós borjúsült római tálban
A borjúhús a legfinomabb húsok egyike, így hát ne hagyd ki a hétvégén receptünket!
Recept képpel: lazacfalatok szezámmal
Rúgj ki a hámból, és sima tonhal helyett kényeztesd magad szezámmaggal megbolondított lazacfalatokkal!
Fokhagymás-mézes szűzérme
Ha a színhús rabja vagy, a legjobb, amit vacsorára készíthetsz, egy fűszeres-mézes szűzérme.
Így készül a svéd húsgolyó
Ha a fasírtot szereted, akkor a svéd húsgolyót is imádni fogod. Bolondítsd meg az egészet egy ízletes mártással!
Baconbe göngyölt pulykafalatok
Az egyszerű pulykamellet öltöztesd baconköntösbe, és süsd ropogósra! Az omlós hús és a pikáns szalonna remek kettős.
Ropogós grillcsirke otthon készítve
Egy omlós grillcsirke minden alkalomra remek fogás. Hagyd a hentespultot, és készítsd el te magad a szombati ebédre!
Tökéletes francia marhapörkölt
A Julie és Julia című film sikere után itt az ideje, hogy te is a kezedbe vedd a fakanalat.
Szezámmagos-mézes csirke
Ha szereted a kínai éttermek ízvilágát, készítsd el te magad a szezámmagos-mézes csirkét, akár többféleképpen is!
Így lesz tökéletes a sült kacsacomb
A ropogós, mégis omlós sült kacsacomb elkészítése közel sem olyan nehéz, mint amilyennek hiszed. Próbáld ki!
Rozmaringos báránycomb krumpliágyon
A bárányt vagy imádják, vagy meg sem bírják enni. Ha az előbbi táborba tartozol, mindenképpen próbáld ki receptünket!
Csípős csirkeszárnyak
Felejtsd el a gyorséttermekben kapható csirkeszárny-falatokat, inkább vedd birtokba a konyhát, és készítsd el te magad a ropogós sültet ebédre vagy vacsorára!
4 gyors sült csirke
Tedd izgalmassá az egyszerű sült csirkét, és dobd fel a hétvégi ebédet egy igazán ízletes főfogással!
Így lesz omlós és szaftos a hús: 4 pácolási mód bemutatása
Fasírtvariációk a nagyitól
Akár gombóccá formázva, akár egyben sütve, a fasírt mindenhogy isteni. Hétköznapi vacsorára vagy hétvégi ebédre készítve is - mindenhol megállja a helyét.
Gyors tepsishús-receptek hétvégére
Hogy ne legyen egyhangú a hétvége, újítsd meg repertoárod a következő ízletes és gyorsan elkészülő tepsishús-receptekkel!
Pofonegyszerű göngyölt húsok kezdő háziasszonyoknak is
Töltsd meg az egyszerű húsokat mindenféle földi jóval: sajttal, szalonnával vagy éppen fűszerekkel.
Sörben és borban pácolt húsok
Az alkohol megpuhítja a húst, és pikáns ízt kölcsönöz neki, így aztán szinte nem lehet elrontani a sörben és borban pácolt húsokat.
Gazdag, szaftos pörköltek vörösborral
Vegyél egy üveg jó vörösbort, és dobd fel vele a szokásos pörköltet! Egészen új ízeket kapsz majd, aminek a férfiemberek sem tudnak ellenállni.