Grillezett csirkecomb
Rozmaringos pácban
A nyár kellős közepén járunk, nincs is jobb, mint a tóból kiérve egy jó kis grillezés a naplementében, a legfinomabb fogásokkal.

Ez is érdekelhet

„A természetben értjük meg, kik vagyunk” – Grecsó Krisztián író az Erdei Vándortáborokról (x)

A 14 éves Endike beszélni kezdett (x)

Szorongás, elégedetlenség, magány – hogyan jutottunk el ide és hogyan léphetünk ki belőle?

Sári bíró - az idők változnak, de az emberek valójában nem (x)

Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

beauty and style

A leggyönyörűbb esküvői torták tavaszra: jól mutatnak majd a képeken »

Pusztítja a szabad gyököket és megszünteti a gyulladást: a lapacho tea igazi szuperital »

Lisa Kudrow nem próbálja eltüntetni a ráncait: az 56 éves színésznő így is nagyon jól fest »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha ennyire esetleg nem idilli a környezet, akkor se csüggedj, csirkecombot bármikor pácolhatsz, és ha nem is nyaralsz, akkor is nagyon jól fog esni ez a zamatos, ízes fogás.

Ha épp olyanod van, készítheted csípősre, paprikásra, illetve variálhatod kedvedre, az biztos, hogy a rozmaring és a citrom sokat dobnak rajta, de elfér mellettük még pár összetevő.

Csirkecomb rozmaringos pácban

Hozzávalók:

  • 4-5 egész csirkecomb
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2 ág rozmaring
  • 1 citrom
  • frissen őrölt bors

Elkészítés ideje:

30 perc.

Elkészítés menete:

A húsokat tisztítsd meg alaposan, szedd alsó- és felsőcombokra, annak függvényében, hogy hogyan szereted, csontozd ki őket, vagy ne, aztán sózd be mindet, és tedd egy kicsit félre. A rozmaringokat vágd minél apróbb részekre, és szórd egy tálkába. A fokhagymát törd mellé, majd ízlésednek megfelelően őrölj hozzá egy kis borsot is, és nyomd hozzá a citrom levét.

Vedd elő a húsokat, és kend át ezzel a páccal őket alaposan, a legjobb, ha legalább egy órát tudnak állni sütés előtt. Sütéskor nem lesz bonyolult dolgod, pirítsd át a húsok mindkét oldalát, lehetőleg ne lobogó tűzön, mert akkor kívül feketék lesznek, belül pedig nyersek, hanem inkább parázson, és ha már szép színt kaptak, akkor jó eséllyel készen is vannak.

A grillszezon legjobb falatjai

Ha grillszezon van, akkor grillszezon van, nincs mit tenni, grillezni kell, hogy hogyan és mit, abban segítünk képes cikkünkkel.

Szorongás, elégedetlenség, magány – hogy jutottunk el ide, és hogyan léphetünk ki belőle?

A Femina Klub februári vendége Tari Annamária klinikai szakpszichológus lesz, akivel az estek házi asszonya, Szily Nóra beszélget majd. Segítenek megérteni az online illúziók és az offline valóság közötti különbségeket, azok pszichológiai hátterét, és gyakorlati tanácsokat is adnak a sokunk számára szorongató, naponta felmerülő kérdésekre.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2020. február 19. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük