Pikáns töltött karaj
Ha van egy kis időd a főzésre a hosszú hétvégén, akkor próbáld ki ízletes töltötthús-receptünket. Salátával igazi tavaszi fogás lehet.
Összesen 2027 találat.
Ha van egy kis időd a főzésre a hosszú hétvégén, akkor próbáld ki ízletes töltötthús-receptünket. Salátával igazi tavaszi fogás lehet.
Készítsd el a nagy kedvencet, a pikáns, paprikás, gombás fogást, melyhez galuska való leginkább, de friss kenyérrel sem utolsó.
Ha különleges hétvégi ebédet vagy vacsorát tervezel, akkor sem kell órákig forgolódnod a konyhában. A bélszínből csodás fogást varázsolhatsz fél óra alatt is.
Gyorsan elkészíthető, olcsó és finom: mindez elmondható a mézes csirkefalatokról, ami vendégvárónak és könnyű vacsorának is remek.
Készíts egy mesteri vacsorát ízletes pulykahúsból! Csak töltsd meg, tekercseld fel, és már dobhatod is a sütőbe!
A római tálban készült csirke puha és omlós lesz, és még a körettel sem kell bajlódnod, hiszen az is a hússal együtt készül el.
Ha különleges vasárnapi ebédre vágysz, nem pedig a szokásos rántotthúsra, akkor készítsd el a barackos kacsasültet!
Az egyik legegyszerűbb recept a világon, hiszen csak meg kell kenegetni a csirkét némi vajjal, és máris mehet a sütőbe pirulni.
Szinte hihetetlen, de ennyi idő alatt is elkészíthetsz egy húsos ételt, amihez már csak egy kis salátát kell összeütnöd.
Könnyű, mégis különleges fogás a gombás szűzpecsenye, melyet azok is el tudnak készíteni, akik nem fakanállal a kezükben születtek.
Ha különleges ebédet vagy vacsorát szeretnél tálalni a hétvégén, akkor próbáld ki a pikáns, alkoholos, ízletes pácot.
A római tál remek találmány, nagyon leegyszerűsíti a nehezen elkészíthető ételek megalkotását is. A marhasült éppen ilyen.
Ha unod az egyszerű csirkepörköltet, akkor válassz férfiasabb alapanyagot. A kakaspörköltet sem nehezebb elkészíteni.
Miért ne főzhetnél paprikás csirkét hétköznap? Nem nehéz, gyorsan kész van, és nincs ember, aki ne szeretné. Íme, egy kiváló recept.
Igazi ragadozóknak való étel a nyers, mégis nagyon ízletes marhahúsból készült étel. Titka a jó minőségű húsban rejlik, amin ne spórolj!
A csirkemell száraz lehet magában, de ha egy kis sajttal és tejszínnel megbolondítod, isteni krémes fogást kaphatsz vacsorára.
Ha szereted a zsírosabb húsokat, akkor nyugodtan süss szombati ebédnek oldalast, ami azért is jó, mert a sütőben nem kell felügyelned.
A sima, fűszeres húsokat már unod? Készíts mindenféle földi jóval megpakolt húsbatyukat, akár ebédre, akár vacsorára.
A gyorséttermek hamburgere nem éppen a legegészségesebb étel, de, ha ragaszkodsz a buciba csomagolt finomsághoz, készítsd el te magad!
Tedd le a mobilod, hagyd a közeli kínai étterem számát! Készíts magad mesteri kínai fogásokat, például csípős csirkét!
Az egyszerű húsnak igazán finom aromát kölcsönöz, ha gyümölccsel töltöd meg. Próbáld ki te is, és élvezd az ízrobbanást a szádban!
A sült halfilé magában elég íztelen, de, ha kipróbálod mesés mártásunkkal, mennyei ízélményben lesz részed! Ráadásul pillanatok alatt kész.
A malacsült ínycsiklandó illatának ellenállni nagyon nehéz. Hát még akkor, ha nemcsak az illata fenséges, hanem az íze is mennyei.
Próbálj ki új fogásokat a karácsonyi menühöz! Készítsd el a hagyományos amerikai pulykasültet, amit akár napokig is fogyaszthatsz!
Ha van valaki a környezetedben, aki odavan a különleges ételekért, akkor a saját zsírjában eltett libamáj tökéletes ajándék lehet neki.
A Wellington-bélszínt nem olyan nehéz elkészíteni, így karácsonykor érdemes vele megpróbálkozni.
Csomagold leveles tésztába az ünnepi vacsora főfogását! Az új külső a megszokott ízvilággal kitűnő párosítás, ami mindenkinek tetszeni fog.