Ízletes húsnyárs: itt a grillszezon
Az itthoni rablóhús török rokona szenzációs finomság, és a grillezős időszak közeledtével jól jön, ha van nálad egy remek recept.

Ez is érdekelhet

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

A legropogósabb héjú, legpuhább kifli - A gyerekkorba repít vissza

beauty and style

Dúsabbá és selymesebbé varázsolja a hajat a cassiapor: újjászületnek tőle a tincsek »

Halványítják a makacs foltokat, segítik a bőrmegújulást: hatékony krémek pigmentfoltok ellen »

A 71 éves Twiggy ma is bomba formában van: egyszerű szépségtitkait bárki követheti »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A nagyobb török büfék kínálatában is megtalálhatod ezt a finomságot, de mint mindig, ebben az esetben is a legjobb az, amit saját kezűleg, a saját ízvilágodnak megfelelően, házilag készítesz.

Variálhatod kedvedre, bármilyen zöldséggel finom lesz, de ha nem kapsz bárányhúst, akkor se csüggedj, csirkéből vagy pulykából is remek.

Sis kebab

Hozzávalók:

  • 80 dkg bárányhús - a legjobb a hátszín
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 teáskanálnyi római kömény
  • 1 teáskanálnyi fűszerpaprika
  • fél teáskanálnyi koriander
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • pár csepp ecet

Elkészítés ideje:

Egy óra.

Elkészítés menete:

A tökéletes végeredmény érdekében egy nappal a grillezés előtt pácold be a húsokat. Mosd át alaposan a bárányt, majd kockázd fel és tedd félre. Az ecetet, az olajat, a köményt, a fűszerpaprikát, a koriandert és a tört fokhagymát keverd össze egy edényben. Ebbe a marinádba tedd bele a húst, majd fedd le az egészet, és tedd a hűtőbe egy éjszakára.

Miután letelt ez az idő, válassz ki néhány szimpatikus zöldséget - kaliforniai paprikát, hagymát, paradicsomot és így tovább -, darabold őket körülbelül egységes méretűre, és egy alkalmas fémrúdra húzgáld fel őket néhány kocka hús társaságában. Grillen süsd nagyjából öt-hét percig minden oldalát, ennyi elég lesz, hogy átsüljön.

Mennyei sültek

Ha kint esik, vagy nincs kedved beizzítani a kerti tűzhelyet, odabent is készíthetsz szenzációs húsételeket, válogass képgalériánkból!

OLVASD EL EZT IS!

tatarbifsztek lead
  • marhahús
  • húsételek

Tatárbifsztek-recept

Ezt is szeretjük