Sörben sült oldalas
Pikáns és egyszerű
A sörben sült oldalas végtelenül egyszerű étel, azonban vetekszik a legbonyolultabb sültekkel, ízletes, porhanyós, egyszerűen isteni.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Tippek gyors körömnövekedéshez: nincs többé repedezés és letörés »

Új trend a szépségápolásban: jön az N-beauty, ami az egyszerűségre törekszik »

Kleopátra is ezt használta a fürdőszobában: a fekete köménymag olaj kívül-belül szépít »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sörben sült oldalashoz két dolog nagyon fontos: sör és oldalas, lehetőleg mindkettőből valami jobb darab, ha ez megvan, a többi már szinte gyerekjáték.

Ha szereted a csípős ízeket, akkor sütés előtt érdemes megkenned egy kis csípős paprikakrémmel a húsdarabokat.

Sörben sült oldalas

Hozzávalók:

  • 1 kg oldalas
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 3 dl sör
  • 2 szál rozmaring
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés ideje:

Egy óra.

Elkészítés menete:

Ez tényleg egy pofonegyszerűen elkészíthető étel, nem lesz más dolgod, mint elővenni egy tepsit, és belepakolni mindent. A húst mosd át, darabold fel, majd sózd és borsozd be jó alaposan. Ezután a fokhagymát törd egy kis olajba, amibe a rozmaringot is belemorzsoltad, és ezzel kend át jól a húsokat. Ha ezzel is megvagy, öntsd alá a sört, és mehet is be az előmelegített sütőbe, 190 fokra, nagyjából 45 percre, lefedve.

Ezalatt elméletileg megpuhult, nincs más hátra, mint levenni a fedőt, és még tíz percig pirítani, hogy jó ropogós legyen a végeredmény. Ha ez is letelt, vedd ki, és már fogyaszthatod is.

Töltsd fel kedvenc sütireceptedet Süticsata nevű versenyünkbe, és nyerj páros wellnesshétvégét, exkluzív vásárlási utalványokat vagy hasznos konyhai eszközöket! Ha nincs saját recepted, szavazz mások finomságaira, és értékes ajándékokat nyerhetsz! Kattints a részletekért!

Zamatos ízek, fűszeres húsok

Egy jó sült illatának és ízének képtelen vagy ellenállni? Nézz be képgalériánkba néhány ötletért!

OLVASD EL EZT IS!

csirkeszarnyak lead
  • csirke
  • sült csirke

Ropogós csirkeszárnyak

Ezt is szeretjük