Sörben sült oldalas
Pikáns és egyszerű
A sörben sült oldalas végtelenül egyszerű étel, azonban vetekszik a legbonyolultabb sültekkel, ízletes, porhanyós, egyszerűen isteni.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

A 71 éves Susan Lucci fürdőruhában, Photoshop nélkül mutatta meg bomba alakját: elárulta titkát »

Gyorsabban nő, és erősebb lesz a hajad, ha odafigyelsz erre: 6 egyszerű tipp a dúsabb frizuráért »

Azt hitték, megszaladt a Photoshop a Balmain reklámjában: pedig ennél nagyobb csavar van benne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sörben sült oldalashoz két dolog nagyon fontos: sör és oldalas, lehetőleg mindkettőből valami jobb darab, ha ez megvan, a többi már szinte gyerekjáték.

Ha szereted a csípős ízeket, akkor sütés előtt érdemes megkenned egy kis csípős paprikakrémmel a húsdarabokat.

Sörben sült oldalas

Hozzávalók:

  • 1 kg oldalas
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 3 dl sör
  • 2 szál rozmaring
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés ideje:

Egy óra.

Elkészítés menete:

Ez tényleg egy pofonegyszerűen elkészíthető étel, nem lesz más dolgod, mint elővenni egy tepsit, és belepakolni mindent. A húst mosd át, darabold fel, majd sózd és borsozd be jó alaposan. Ezután a fokhagymát törd egy kis olajba, amibe a rozmaringot is belemorzsoltad, és ezzel kend át jól a húsokat. Ha ezzel is megvagy, öntsd alá a sört, és mehet is be az előmelegített sütőbe, 190 fokra, nagyjából 45 percre, lefedve.

Ezalatt elméletileg megpuhult, nincs más hátra, mint levenni a fedőt, és még tíz percig pirítani, hogy jó ropogós legyen a végeredmény. Ha ez is letelt, vedd ki, és már fogyaszthatod is.

Töltsd fel kedvenc sütireceptedet Süticsata nevű versenyünkbe, és nyerj páros wellnesshétvégét, exkluzív vásárlási utalványokat vagy hasznos konyhai eszközöket! Ha nincs saját recepted, szavazz mások finomságaira, és értékes ajándékokat nyerhetsz! Kattints a részletekért!

Zamatos ízek, fűszeres húsok

Egy jó sült illatának és ízének képtelen vagy ellenállni? Nézz be képgalériánkba néhány ötletért!

OLVASD EL EZT IS!

csirkeszarnyak lead
  • csirke
  • sült csirke

Ropogós csirkeszárnyak

Ezt is szeretjük