Hagymás uborkasaláta savanyítva: így marad élénkzöld
Így készíthetsz legegyszerűbben savanyított uborkasalátát! Hagymával még jobb!
Összesen 85 találat.
Így készíthetsz legegyszerűbben savanyított uborkasalátát! Hagymával még jobb!
A fűszeres, ecetes patisszon nem megszokott savanyúság, pedig nagyon finom.
Sokféleképpen tehetsz el uborkát télire, de ennél egyszerűbb megoldás aligha van, és a végeredmény is finom.
Kezdődik a szezon! A sváb kovászos uborka három nap múlva finom ropogós lesz.
A káros tartósítószerek helyett biztonságos megoldásokat is választhatsz befőzésnél.
Káposztát télen is találsz a boltokban, készíts hát belőle salátát!
A céklasaláta akkor az igazi, ha ropogós, nem túl édes és kicsit fűszeres.
A hónapok múlva is finom, ropogós ecetes szilva jól illik a húsokhoz.
Az ecetes, fűszeres patisszon remek savanyúság télire. Ha így készíted, tartósítószer nélkül is biztosan eláll a következő szezonig.
Az ecetes fokhagyma remek savanyúság, amit otthon a bolti ár töredékéért elkészíthetsz.
Ez a csalamádé se nem savanyú, se nem édes, pont olyan, amilyennek lennie kell.
Most spájzolj be télire isteni házi csemege uborkából!
Ha kovászos uborkát készítesz, ezekre feltétlenül figyelj, hogy ropogós és zamatos legyen!
Elgondolkodtál már rajta, jó döntés-e kiöntetni?
Elmondjuk, mennyit, mikor és hogyan egyél belőlük a kúra során.
Feltölti a szervezetedet vitaminokkal, laktat, és tisztítja a beleket.
Húsok mellé az egyik legjobb savanyúság, mégis ritkán készítik.
Gondolj már most a télre, tégy el házi csalamádét! Bátran pakolj bele mindenféle zöldséget a kertedből!
Egy-két praktikával tökéletes lesz a kovászos uborkád. Mutatjuk, hogy csináld.
Ez az egyik legolcsóbb és legjobb C-vitamin-forrás.
A házi savanyú káposzta ősszel és télen az egyik legfontosabb vitaminforrásunk lehet.
Ilyen ízletes céklasalátát a boltban biztosan nem kapsz.
A savanyú káposztának más jótékony élettani hatása is van, amit viszont kevesen ismernek.
A házi csalamádé igazi vitaminbomba. Rögtön fogyaszthatod, de télre is elteheted.
A nyár nagy kedvence, amit kezdő háziasszonyok sem rontanak el.