Ropogós, bundában sült, mozzarellás padlizsán: sörös tésztában még finomabb
A sörtészta és a mozzarella kiváló a padlizsánra. A sütőpornak köszönhetően még ropogósabb lesz.
Összesen 183 találat.
A sörtészta és a mozzarella kiváló a padlizsánra. A sütőpornak köszönhetően még ropogósabb lesz.
A zöldséges-paradicsomos spagetti igazi villámvacsora: amíg a tészta kifő, a mártás is pont elkészül.
A padlizsános curry szaftos, fűszeres, és teljesen vegán módon is elkészíthető.
A sajtos rakott zöldség egészséges, húsmentes fogás.
A grillezett zöldségek a legjobb kiegészítői a különféle sült húsoknak.
A mozzarellás-paradicsomos padlizsánkarikák könnyű és ínycsiklandó nyári falatok.
A padlizsán fogyasztása támogatja a fogyást, elősegíti az emésztési folyamatokat, és még a zsírmáj kialakulását is meggátolhatja.
A paradicsomos, darált húsos raguval töltött padlizsán egyszerre egészséges és kiadós fogás.
A jó erdélyi padlizsánkrém titka, hogy először parázs felett meg kell pirítani a zöldséget, így kap ugyanis semmihez sem fogható, intenzív ízt.
Padlizsánból egészséges, könnyű ételek készülhetnek, ami az emésztést és a szívet is védi.
A zöldséges házi ajvár mennyei mártogatós bármilyen hús mellé.
Úgy az igazi a rakott padlizsán, ha a darált hús mellett paradicsommal is rétegzed.
A padlizsánból és karfiolból készített zöldségpörkölt laktató, mégis könnyű, hamar elkészülő ebéd vagy vacsora.
Ha a zöldségre parmezános bunda kerül, akkor ropogósabb és finomabb lesz a végeredmény. A padlizsánhoz is illik a különleges panír.
A zakuszka az erdélyiek ízes, változatosan felhasználható zöldségkrémje, amit elsősorban sült padlizsánból és paprikából készítenek.
A padlizsán egyik legjobb elkészítési módja, ha megtöltöd húsos raguval, továbbá felturbózod paradicsommal és mozzarellával.
A tepsis zöldségek szerelmesei biztos, hogy nagy örömmel készítenek darált hússal és sok sajttal egybesütött rakott padlizsánt.
Unod már, hogy mindig ugyanazok a csirkeételek kerülnek a tányérodra? Készítsd el az olaszok kedvenc padlizsános, paradicsomos változatát!
Ne csak paradicsommal készítsd! A bruschetta gyors, izgalmas fogás, ami előételként és vacsoraként is megállja a helyét.
Tuningold fel a lecsót, készítsd úgy, mint a franciák, padlizsánnal és cukkinivel! Sőt,csirkemellet is tehetsz a zöldségekre.
Ha olyan fogásra vágysz, ami laktat, mégsem nehezíti el a gyomrot, készíts darált hússal töltött padlizsántekercseket!
A paradicsomszószban sült, kétféle sajttal készült padlizsán színes, ízes fogás, amit mindenki örömmel kóstol meg.
A görögök zöldséges rakott krumplija, a muszaka sok darált hússal készült, krémes, fenséges fogás.
A sok sajttal megszórt, görög rakott csirkemell a legjobb választás azoknak, akik könnyű, mégis tartalmas ebédre vágynak.
A zöldségekkel rakott, sok sajttal megszórt csirkemell attól olyan finom, hogy az ízek együtt érnek össze a sütőben.
Ha eddig azt gondoltad, a vega fogások egyet jelentenek az unalmas salátával, mindenképpen próbáld ki ezt a padlizsános-cukkinis tésztát!
Isteni finom lasagnét tehetsz egy óra alatt a család asztalára. Nem hiányzik belőle az íz, az illat és a hús vagy a tészta sem.
A padlizsán, a cukkini és a paradicsom együtt tésztafeltétnek is tökéletesek.
A darált hússal töltött padlizsántekercsek még finomabbak lesznek, ha fűszeres paradicsomszósszal is feldobod egy kicsit.
A padlizsán paradicsommal és sajttal mindig finom, ebben a darált hússal gazdagított rakottasban is tökéletesek együtt.