Krémes mézes-mustáros csirkemell tejfölös szószban: alig tíz perc valódi munka van vele
A mézes-mustáros csirkemell tejfölös szósszal sütve is fenséges.
Összesen 383 találat.
A mézes-mustáros csirkemell tejfölös szósszal sütve is fenséges.
Vajpuha csirkecombok citrommal és gyömbérrel sütve: hagymaszeletek is pirulnak mellette a sütőben.
A sörös-narancsos pácban sült csirkecombok illatosak, ropogósak, és nagyon jó a kezedbe véve falatozni őket.
Mind a két édesítőszernek megvannak a maga előnyei, amiket érdemes mérlegelni.
A dióval és mazsolával töltött illatos sült alma hamisítatlan őszi-téli édesség.
A teljes kiőrlésű lisztből készült mézes banánkenyér az egyik legpuhább, legszaftosabb édesség.
A mézes-fokhagymás csirkecomb egyszerre édes és pikáns, ropogós és omlós.
Nagyon finom a tejszínes csirkemell, ha mézes-mustáros szósszal készíted.
Az avokádós csirkesaláta fanyar öntettel tálalva tápláló, egészséges, és úgy laktat, hogy mégsem nehezíti el a gyomrot.
Alaposan megtisztítja, és ragyogóvá teszi a bőrt ez az arcpakolás.
A színes zöldségekkel együtt sült serpenyős csirkemell egyszerre édes és pikáns, ráadásul nagyon hamar készen van.
A mézes-gyömbéres ragacsos sertésoldalast még bepácolni sem kell, a máz pedig most serpenyőben olvad rá a húsra.
Néhány egyszerű trükkel házilag is elkészítheted a légiesen könnyű pillecukrot.
A mézes-fokhagymás mázzal sült csirke kívül ragacsos, belül pedig hihetetlenül omlós. Úgy a legjobb, ha a kezedbe véve falatozod őket.
Az orosz mézes krémes, vagyis a medovik szelet nem éppen diétás édesség, de egyszerűen abbahagyhatatlan.
A fűszeres, mézzel és vajjal sütött koreai csirke ellenállhatatlanul ropogós.
A csirkemell ragacsos, mézes mázzal bevonva egyszerűen ellenállhatatlan.
A mézes-sörös oldalas igazi csemege: akkor a legjobb, ha a hús szinte magától válik le a csontról.
A mézes-fokhagymás szósz egészen különlegessé teszi a legegyszerűbb csirkecombot is.
Különleges édesség a magokkal töltött sült alma, amelynek az illata kellemesen járja be készítés közben a lakást.
Ha szereted az édes és sós ízek találkozását, ez a mézes-narancsos mártásban sült karaj is ízleni fog.
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A sok mazsolával készült köleskása nemcsak nagyon finom desszert, hanem egészséges is.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
A tejszínes, boros mártásban készített sertéscomb könnyen elkészíthető és nagyon finom.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
A legfinomabb édes-savanyú csirkecomb titka a jó pác: otthon is elkészítheted ezt a ropogós és omlós húst.
Nincs advent mézeskalács nélkül! Az alábbi kipróbált recepttel gyorsan, könnyen készíthetsz omlós finomságot.