Szaftos sült csirkecombok mézes-fokhagymás szószban: egyszerre édes és pikáns
A mézes-fokhagymás szósz egészen különlegessé teszi a legegyszerűbb csirkecombot is.
Összesen 365 találat.
A mézes-fokhagymás szósz egészen különlegessé teszi a legegyszerűbb csirkecombot is.
Különleges édesség a magokkal töltött sült alma, amelynek az illata kellemesen járja be készítés közben a lakást.
Ha szereted az édes és sós ízek találkozását, ez a mézes-narancsos mártásban sült karaj is ízleni fog.
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A sok mazsolával készült köleskása nemcsak nagyon finom desszert, hanem egészséges is.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
A tejszínes, boros mártásban készített sertéscomb könnyen elkészíthető és nagyon finom.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
A legfinomabb édes-savanyú csirkecomb titka a jó pác: otthon is elkészítheted ezt a ropogós és omlós húst.
Nincs advent mézeskalács nélkül! Az alábbi kipróbált recepttel gyorsan, könnyen készíthetsz omlós finomságot.
Puha, mézes lap, lágy, selymes krém, lekvár és csoki. Ennek a sütinek képtelenség ellenállni.
Az illatos narancsos csirkecombok akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.
Az ünnepek környékén sokkal több méz fogy, mint az év többi szakaszában, de hogy kerülhető ki a hamisítvány?
Ez a mennyei csokitorta kevert tésztából, mézzel és fahéjjal készül.
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
Ez a tejfölös krémmel töltött omlós, édes mézes süti könnyebben elkészül, mint gondolnád.
Talán nem is tudtad, hogy "a szorgos, mint a méh" kifejezés mennyire igaz.
Az isteni, puha diós banánkenyér illata már sütés közben belengi a lakást.
Ha szereted a különféle húsgombócokat és a kínai ízeket, akkor ezt az egyszerre édes és sós fogást feltétlenül meg kell kóstolnod!
Az egzotikus mézes-szezámmagos csirkefalatok mindenkit lenyűgöznek majd.
A mustáros, paradicsomos csirkeszárnyakkal nincs sok munka, mégis repetáznál belőle.
A ragacsos, pikáns csirkecombokat mindenki imádni fogja, aki szereti az igazán csípős ízeket.
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Érdekes felfedezést tettek a kutatók, akik azt vizsgálták, milyen méhek készítenek jobb minőségű mézet.
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
A mézes, szezámmagos csirke elkészítésének titka, hogy először ki kell sütni a fűszeres húst, és utána megforgatni a ragacsos, csípős mázban. Fokhagymával feldobva még pikánsabb.
Dobd fel a salátádat isteni finom, házi készítésű mézes-mustáros öntettel!
A ragacsos, mázas oldalas titka a pácolási időben és a sütésben rejlik: akkor a legfinomabb, ha egy éjszakát befűszerezve tartod a hűtőben.