Mézfoltokat talált a nő a családi ház falán: szóhoz sem jutott, amikor rájött az okára

Rémisztő felfedezést tett egy házaspár az otthonukkal kapcsolatban, miután a feleség különös foltokat fedezett fel a falon.

GettyImages-539684903
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rémisztő felfedezést tett egy házaspár az otthonukkal kapcsolatban, miután a feleség különös foltokat fedezett fel a falon.

A 41 éves Kate Dempsey először beázásra gyanakodott, de aztán megérzett valami furcsa, édeskés szagot a levegőben, ezért nyomozni kezdett. 

Méhkas a ház alatt

- Minden úgy kezdődött, hogy tavaly nyáron felfedeztük, hogy valami furcsa, fekete, ragacsos anyag folyik lefelé a hálószobánk falán - fogalmazott az angliai Folkestone-ban élő Kate Dempsey a LADbible-nek. 

Megkóstolták az anyagot, és az méznek tűnt. A nő ezután a lánya szobájában is körülnézett, és teljesen ledöbbent, miután félrehúzta a szőnyeget. A padlódeszkák közül férgek másztak elő. Miután felszedték a deszkákat, egy hatalmas, öreg kaptárt találtak alattuk. A komposztálódott méhkasból molylepkék repültek ki. 

A család nekilátott a hatalmas kaptár eltávolításának, de a kálváriájuknak itt még korántsem volt vége. Az egyik reggel arra ébredtek, hogy ellepték a méhek az egész házat. 

Kate és Andrew Dempsey ezt követően profi méhészekhez fordultak, akik megállapították, hogy a házban található rovarok rablóméhek, amelyek csak bejárnak a kaptárba mézért, aztán el is repülnek anélkül, hogy bántanák az embereket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A család ezután megkeresett egy rovarirtó céget, de azok csak nagyon drágán vállalták volna el a munkát, így Dempsey-ék végül maguk oldották meg a problémát. 

A méhtelenítés hetekig eltartott, és nagyon kellemetlen volt. A család a takarítás során húszzacskónyi, ehetetlen mézet távolított el a kaptárból. Négy hét után aztán sikerült teljesen megszabadulniuk a nemkívánatos betolakodóktól. Az biztos, hogy Dempsey-ék egy darabig valószínűleg nem fogják megkívánni a mézet. 

Gyönyörű pillanatot kapott el a magyar fotós: csodás tavaszi jelenetet örökített meg

Nézd meg a virágporgyűjtő méhecskékről készült fotókat!

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük