Gyönyörű pillanatot kapott el a magyar fotós: csodás tavaszi jelenetet örökített meg
Imádjuk a virágporgyűjtő méhecskékről készült fotókat!

D  VG20220327007
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazi tavaszi hangulatot teremtett az országban az elmúlt napok kellemes időjárása. Ébredezik a természet, a fák egy része virágba borult, és a méhek is előmerészkedtek a téli pihenő után. Ilyenkor érdemes megállni egy pillanatra, hogy alaposabban szemügyre vegyük a körülöttünk lévő világot, mert csodás momentumoknak lehetünk szemtanúi.

Akár olyannak is, mint amilyet Varga György, az MTI fotósa örökített meg vasárnap. Képein, melyeket Nagykanizsa közelében készített, szorgos méhek gyűjtöttek éppen virágport egy virágzó barackfáról. A közeli felvételeknek köszönhetően részletesebben is szemügyre vehetjük ezt a csodás jelenetet, ami mellett tavasszal nap mint nap elmegyünk.

Képeken a virágport gyűjtő méhek

Sokan félnek a méhcsípéstől, ezért érthető módon inkább távol tartják magukat az olyan növényektől, amelyek körül épp a kis zümmögő rovarok dolgoznak. Ám a méhek nagyon érdekes, hasznos lények, izgalmas szemügyre venni a tevékenységüket. Nézd meg a magyar fotós képeit, és csodáld meg a monitor biztonsága mögül ezt a szép tavaszi fotósorozatot!

Ezt is szeretjük