Ragacsos csirkecombok grillen készítve: ennyi ideig süsd, hogy valóban omlós legyen
A mázas, ragacsos csirkecombok pikáns páclében érnek, és utána grillrácson sülnek omlósra.
Összesen 2136 találat.
A mázas, ragacsos csirkecombok pikáns páclében érnek, és utána grillrácson sülnek omlósra.
A görög húsgombóc kétféle darált húsból készül, és illatos zöldfűszerek adják meg a karakterét.
A natúr szelet egyszerűen, kevés hozzávalóból készül, és néhány egyszerű trükkel tökéletes lesz.
A tejszínes szaftban puhuló zöldborsós csirkeragu pillanatok alatt készen van, és tökéletes frissítő vacsora.
A zöldségekkel sült, fűszeres csirkemell egyszerre egészséges és ízletes fogás, ráadásul biztosan nem szárad ki sütés közben.
Mennyeiek lesznek a ragacsos fokhagymás-gyömbéres csirkeszárnyak, ha elkészítés előtt egy éjszakát narancsos pácban tartod őket.
Még finomabb lesz a sült sertéskaraj, ha lágy fűszervaj olvad a tetejére.
A mézes-fokhagymás szafttal készült csirkemellben nagyon jól harmonizálnak egymással az édes és pikáns ízek.
Használd ki a spárga szezonját, amíg tart, és készítsd el egy könnyű citromos csirkemell köreteként!
Ellenállhatatlan lesz a csirkecomb, ha olaj helyett olvasztott vajon sütöd puhára.
A tejben készült karajt sütőben vagy a tűzhelyen is készítheted. Nagyon jól megy hozzá a friss, illatos rozmaring.
A zamatos paradicsom, a sok sajt és a szaftos csirkemell tökéletes harmóniája garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat.
A tejszínes-paradicsomos csirkemell fél óra alatt készen van, ezért ideális gyors hétköznap esti vacsorának.
A Holstein-szelet sertéskarajból készül, és minden darabját egy-egy tükörtojás koronázza meg.
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
Úgy lesz a legfinomabb a húsgombócos spagetti, ha a kis golyókra serpenyőben sütsz kérget.
Az egészben sült csirkemell sütőben készül, és alig van benne kalória.
Még finomabb lesz a mézes-mázas oldalas, ha karakteres ízű dijoni mustárt használsz a páchoz.
Ha együtt sütöd a csirkecombot a köretként szolgáló újkrumplival, időt és energiát takarítasz meg.
Fantasztikus lesz a sütőben sült sertéskaraj, ha sörös szaftban készül, ráadásul a roppanós spárga is jól megy hozzá.
A kínai módra készülő citrommázas csirke ragacsos és ellenállhatatlan.
A pikáns csirkeszárny elkészítésénél nincs is egyszerűbb: csak tartsd néhány órát fűszeres pácban, utána mehet is a sütőbe.
A paprikás csirkét is elkészítheted alakbarát formában: ebből a változatból egy adag csak 500 kalóriát tartalmaz.
A párizsi sertéskaraj önmagában is mennyei fogás: hát még ha a tetejére selymes sajtmártást is kanalazol!
Tárkonyos joghurtba forgatva különlegesen finom csirkecombot süthetsz.
A fokhagymás sült oldalas titka a kevés fűszer és a viszonylag alacsony hőmérsékleten történő, jó hosszú sütési idő.
Fantasztikus lesz a húsgombócos tészta, ha sütőben sütöd össze, a tetejére pedig sajtot olvasztasz.
Ellenállhatatlan lesz az omlós csirkecomb, ha krumplival együtt, a kolbász szaftjában sül.
Még finomabb lesz a lecsós csirkemell, ha a köretként szolgáló krumplit a szaftjában főzöd meg.
A barna rizzsel tálalt currys csirkemell egészséges, kalóriaszegény és könnyen elkészíthető vacsora.