egytálétel

Cikkek és képek a következő témában: egytálétel.

Összesen 597 találat.

2011. április 2., 10:15
Így készül a lapcsánka

Így készül a lapcsánka

Bár az ország különböző részein másképpen nevezik, a krumplilángost mindenhol ismerik. Próbáld ki te is, hiszen sokkal könnyebb elkészíteni, mint a sima lángost.

2011. március 31., 11:15
Rakott zöldbab

Rakott zöldbab

A rakottas tökéletes hó végi fogás. Könnyű elkészíteni, így akkor is nekiláthatsz, ha eddig nem sokat tüsténkedtél a konyhában.

2011. március 19., 08:50
Csirkés rakott krumpli

Csirkés rakott krumpli

Ha nem szeretnél sokat vesződni, mégis különleges ebédet tervezel a hétvégére, akkor próbáld ki a csirkés rakott krumplit.

2011. február 24., 11:05
Jókai bableves

Jókai bableves

Bár levesnek készül, egy-két tányér után biztosan nem vágysz majd második fogásra. A Jókai bableves hagyományos receptje.

2011. január 20., 11:15
Így készül a chilis bab

Így készül a chilis bab

Ha férfias fogást szeretnél az asztalra tenni, akkor nincs jobb választás az eredeti chili con carnénál, vagyis a chilis babnál. Egyszerű étel, és nem is drága.

2011. január 17., 12:50
Székelykáposzta

Székelykáposzta

Minden igazi magyar háziasszonynak el kell tudnia készíteni a szaftos, húsos finomságot, aminek nem árt, ha másnap is esznek belőle.

2010. november 17., 15:05
A tökéletes omlett

A tökéletes omlett

Ha már unod a rántottát, készíts omlettet! Változatos elkészítése garantálja, hogy minden este másfajta ízesítésben tálald.

2010. október 29., 11:15
Egy tál dödölle

Egy tál dödölle

A dödölle nem egy fogyókúrás fogás, ugyanakkor akár húsokhoz köretként, de önmagában, tejföllel meglocsolva is igazán finom.

2010. október 20., 11:15
Rakott húsos receptek

Rakott húsos receptek

A rakottasok három ismérve: gyorsak, olcsók és kiadósak. Készíts vacsorára egy adag megunhatatlan egytálételt zöldséggel és sajttal!

2010. szeptember 29., 14:15
Csülkös bableves receptek

Csülkös bableves receptek

Igazi nagyágyúról lesz szó, ami jó ebédre és vacsorára is. Olyan kiadós, hogy nem kell második fogáson törnöd a fejed.

Ezt is szeretjük