Tökéletes gulyásleves: bográcsban és tűzhelyen készítve is isteni
Egy fogással elintézheted az egész ebédet, sőt, ha marad belőle vacsorára, akkor azt is.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A gulyásleves elkészítése nem nehéz, igaz, nincs készen fél óra alatt, de egy nyugis hétvégi főzögetéshez tökéletes. Olyan fogásról van szó, melyet bográcsban is elkészíthetsz, de, ha erre nincs lehetőség, akkor a konyhából kikerülve is isteni lesz.

Arra ügyelj, hogy jó minőségű marhahúst vásárolj, hiszen azon áll vagy bukik az egész. A zsírt cserélheted olajra is, de, ha hagyományosan csinálod, még finomabb.

Gulyásleves

Hozzávalók:

  • 1 kg marhahús
  • 6 evőkanál zsír
  • 4-5 közepes krumpli
  • 2-3 fej vöröshagyma
  • 2 közepes zöldpaprika
  • 2 közepes paradicsom
  • 2 evőkanál pirospaprika
  • 1 gerezd fokhagyma
  • köménymag
  • csipetke

A húst mosd meg, vágd kockákra, majd tedd félre. A felkockázott hagymát zsíron dinszteld meg, majd add hozzá a köménymagot és az átpasszírozott fokhagymát. Dobd rá a húst, és pirítsd fehéredésig. Adj hozzá pirospaprikát, sót és egy kevés vizet, majd lefedve hagyd párolódni.

A krumplit vágd akkora kockákra, mint a húst, majd a zöldpaprikával tedd az edénybe, öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje, majd főzd puhára. Tálalás előtt tíz perccel szórd bele a paradicsomot és a csipetkét, melyhez egy tojást verj fel egy csipet sóval, majd adagolj hozzá lisztet, hogy kemény tésztát kapj. Ezt szaggasd kiskanállal a levesbe. Ha megfőtt, friss kenyérrel tálald.

OLVASD EL EZT IS!

bogracs lead
  • bogrács
  • egytálétel

Füstös bográcsgulyás

lecso lead
  • paprika
  • paradicsom

Így tedd el a lecsót

Blog.hu ajánló