Magyaros halászlé bográcsban
Hétvégi szabadtéri fogás
Ha a párod szeret horgászni, akkor bizonyára jól jön egy halászlérecept, ami nem túl bonyolult.

Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

A legropogósabb héjú, legpuhább kifli - A gyerekkorba repít vissza

A jótékonykodás legegyszerűbb formái: ha segíteni szeretnél, de nem tudod, hogyan állj neki

beauty and style

A tusvonal nem csak fekete lehet: érzékien nőies, színes verziókat mutatunk »

A macskaszem a legdivatosabb manikűr idén: nincs most ennél nőiesebb viselet »

Ugyanazt a pulóverruhát viseli 15 alkalommal a nő, de mindig másképp fest benne: nem kell sok a nőiességhez »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szerencsére az időjárás megemberelte magát a nyár utolsó napjaira, így lehetőség van arra, hogy szabad tűzön, barátok körében készítsétek el az ebédet vagy a vacsorát.

Ha a férfiak horgászatra adták a fejüket, akkor a zsákmányt fel is kell dolgozni, így aztán össze lehet kötni a kellemest a hasznossal.

Halászlé

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • 1 kg keszeg
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1-2 evőkanál édes pirospaprika
  • bors

Pucold meg a halat, amennyire szükséges. Aprítsd fel a hagymát, majd olajon kezdd el pirítani a paprikával. Tedd hozzá a keszeget és a pontydarabokat, valamint a zöldségeket. Sózd és borsozd, majd lassú tűzön főzd egy órán keresztül.

Ekkorra a halhús szinte szétesik. A levest átpasszírozhatod, így megszabadulhatsz a szálkáktól, de a haldarabok maradhatnak egyben is. Friss kenyérrel kínáld. Az erős paprikát érdemes utólag mindenkinek magának adagolnia.

Ezt is szeretjük