Magyaros halászlé bográcsban
Hétvégi szabadtéri fogás
Ha a párod szeret horgászni, akkor bizonyára jól jön egy halászlérecept, ami nem túl bonyolult.

Ez is érdekelhet

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

Utazás Kiállítás - Aktív hétvége van. Kezdd itt a nyaralás tervezését! (x)

Erről a magyar kozmetikai márkáról beszél mindenki (x)

beauty and style

Házi arcszérum esszenciális olajokkal: késlelteti a bőröregedést, és feszesíti a kontúrokat »

Magyar tervezők Milánóban: 8 márka óriási lehetőséget kapott »

Nadrágkosztüm, nemcsak különleges alkalmakra: ilyen nőies lehetsz benne tavasszal »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szerencsére az időjárás megemberelte magát a nyár utolsó napjaira, így lehetőség van arra, hogy szabad tűzön, barátok körében készítsétek el az ebédet vagy a vacsorát.

Ha a férfiak horgászatra adták a fejüket, akkor a zsákmányt fel is kell dolgozni, így aztán össze lehet kötni a kellemest a hasznossal.

Halászlé

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • 1 kg keszeg
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1-2 evőkanál édes pirospaprika
  • bors

Pucold meg a halat, amennyire szükséges. Aprítsd fel a hagymát, majd olajon kezdd el pirítani a paprikával. Tedd hozzá a keszeget és a pontydarabokat, valamint a zöldségeket. Sózd és borsozd, majd lassú tűzön főzd egy órán keresztül.

Ekkorra a halhús szinte szétesik. A levest átpasszírozhatod, így megszabadulhatsz a szálkáktól, de a haldarabok maradhatnak egyben is. Friss kenyérrel kínáld. Az erős paprikát érdemes utólag mindenkinek magának adagolnia.

Ezt is szeretjük