Magyaros halászlé bográcsban
Hétvégi szabadtéri fogás
Ha a párod szeret horgászni, akkor bizonyára jól jön egy halászlérecept, ami nem túl bonyolult.

Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Így szedd ki az alapozót az ecsetből: illatos és makulátlan lesz »

Palvin Barbara elkenődött rúzzsal is dögös – Így még nem láthattuk »

3 kényes kérdés, ami felmerül, ha nem először házasodsz – És a válaszok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szerencsére az időjárás megemberelte magát a nyár utolsó napjaira, így lehetőség van arra, hogy szabad tűzön, barátok körében készítsétek el az ebédet vagy a vacsorát.

Ha a férfiak horgászatra adták a fejüket, akkor a zsákmányt fel is kell dolgozni, így aztán össze lehet kötni a kellemest a hasznossal.

Halászlé

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • 1 kg keszeg
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1-2 evőkanál édes pirospaprika
  • bors

Pucold meg a halat, amennyire szükséges. Aprítsd fel a hagymát, majd olajon kezdd el pirítani a paprikával. Tedd hozzá a keszeget és a pontydarabokat, valamint a zöldségeket. Sózd és borsozd, majd lassú tűzön főzd egy órán keresztül.

Ekkorra a halhús szinte szétesik. A levest átpasszírozhatod, így megszabadulhatsz a szálkáktól, de a haldarabok maradhatnak egyben is. Friss kenyérrel kínáld. Az erős paprikát érdemes utólag mindenkinek magának adagolnia.

Ezt is szeretjük