25 perces, pikáns töltött paradicsom
A töltött paradicsom az egyik legfinomabb zöldséges étel. Próbáld ki te is, mert nagyon mutatós, ugyanakkor hipergyorsan elkészül!
Összesen 546 találat.
A töltött paradicsom az egyik legfinomabb zöldséges étel. Próbáld ki te is, mert nagyon mutatós, ugyanakkor hipergyorsan elkészül!
A töltött cukkini már önmagában is mesésen finom, de, ha megspékeled még egy kis csípős ízzel is, akkor egészen újfajta fogásra tehetsz szert.
Készíts egzotikus, fűszeres egytálételt estére. Egy pohár borral tálalva isteni, mintha éppen az étteremben ülnél a pároddal.
Ha már unod a rántottát, készíts omlettet! Változatos elkészítése garantálja, hogy minden este másfajta ízesítésben tálald.
Akár mert gombásztatok a hétvégén, akár mert a piacon nem tudtál ellenállni a kis kalaposoknak, a gombapaprikás remek vacsora lesz.
A dödölle nem egy fogyókúrás fogás, ugyanakkor akár húsokhoz köretként, de önmagában, tejföllel meglocsolva is igazán finom.
A rakottasok három ismérve: gyorsak, olcsók és kiadósak. Készíts vacsorára egy adag megunhatatlan egytálételt zöldséggel és sajttal!
Ez az egyszerű és megunhatatlan étel nem baj, ha gyakran kerül az asztalra, hiszen számtalan változatban elkészíthető.
Igazi nagyágyúról lesz szó, ami jó ebédre és vacsorára is. Olyan kiadós, hogy nem kell második fogáson törnöd a fejed.
A szokásos ízeket alaposan felturbózhatod, ha az ételt római tálban készíted. Szaftos és ínycsiklandó lesz a végeredmény!
A tepsis krumpli akár köretként, akár főételként is megállja a helyét, így kiváló társad lehet ebédnél vagy vacsoránál is.
Egy gyors rakottas vacsorára a legjobb választás. Vedd elő a kedvenc tepsidet, és már szeletelheted is a hozzávalókat!
Még tart a jó idő, érdemes kiköltözni a friss levegőre néhány órácskára. Hívd meg a barátokat, rokonokat a hétvégére egy kiadós kerti bográcsozásra.
Húsimádóknak májkrémmel, vegetáriánusoknak tojással - a rakott karfiol mindenképp remek fogás, akár ebédről, akár vacsoráról van szó.
Bár vasárnap általában az ebéd a nap főétkezése, ha ti mégis inkább a vacsorát tartjátok fontosabbnak, akkor íme, néhány gyors, de kiadós recept.
A patisszonnak éppen szezonja van, úgyhogy szerezz be pár darabot, és próbáld ki remek receptjeinket!
Nincs is jobb, mint egy jó kis szombat esti tábortűz, sok vidámsággal és egy adag ínycsiklandó halászlével. Próbáld hát ki receptjeinket!
Amikor nagy a forróság, nincs kedvünk a konyhában, a tűzhely mellett álldogálni. Ilyenkor jönnek jól a rakott ételek, melyek nemcsak könnyűek, de gyorsak és laktatóak is.
Tipikus szezonétel a lecsó, amit biztosan te is sokszor készítesz a nyár folyamán. Íme, néhány gazdag változat, nehogy ráunj a sima verzióra.
Itt a bográcsozás ideje, hívd meg a barátaidat egy kiadós lakmározásra, és készítsd el receptjeinket.
Eleged van a paprikás krumpliból? Ismerkedj meg a székelykáposzta bográcsos változataival, hiszen lassan itt a kerti partik szezonja.
A rakott krumplit annyi változatban készítheted el, hogy megunhatatlan. Gyors hétköznapi fogásként is helytáll, de néhány pikáns fűszerrel vasárnapi ebédnek sem utolsó.
Négy remek rakottas receptjét olvashatod, melyek nemcsak laktatóak, de egészségesek is. A vegákra és a húsevőkre egyaránt gondoltunk.
A következő gyors rakottasok mindig a segítségedre lehetnek, akár későn érsz haza a munkából, akár nincs kedved a konyhában robotolni.
A római tálban készült étel ízletesebb és egészségesebb is, mint a serpenyőben készített, ugyanis nem kell annyi zsiradék hozzá.
A palacsintából kitűnő főétel is készülhet, ha nem a szokásos túróval, kakaóval töltöd, hanem valamilyen húsos töltelékkel.
A karfiolban rengeteg C-vitamin van, így az influenzás időkben hasznos vitaminforrás. Ráadásul gyorsan elkészíthető.
Nem lehet mindenki konyhatündér, de néhanapján a kevésbé gyakorlottaknak is fel kell kötniük a kötényt, és kezükbe kell venni a fakanalat.
A rakott ételek változatosak, nem nehéz elkészíteni őket, és egy füst alatt elintézhetsz egy komplett fogást, hiszen köret sem kell hozzájuk.
Lepd meg a párodat kedvenc ételei egyikével. Nem csak a finom ízekért lesz hálás, hanem azért is, mert miatta szorgoskodtál a konyhában.