Juhtúróval töltött cukkini
Könnyű, de laktató fogás
Nem kell mindig nehezet enni a hidegben, a juhtúróval töltött cukkini igazi felüdülés lesz a gyomornak és az ízlelőbimbóknak.
- Kiderült, mi alapján válogatnak a magyarok a kozmetikumok között: nőtt a természetes alapanyagok iránti érdeklődés »
- 4 legendás filmcsillag, akinek a szépsége örök: vonzó kisugárzásukon nem fogott az idő »
- A ’90-es évek gyönyörű szupermodellje szinte semmit sem változott: csodás képeken a 49 éves Shalom Harlow »

- Te felismered ezt a KRESZ-táblát? 8 kérdés, amire tudni kell a választ a közlekedésben
- Bajban lesz, aki felújít vagy építkezik 2023-ban: erre sokan nem is gondolnak, pedig kellene
- Melyik folyó mellett van Barcs? 8 fogós kérdés Magyarország földrajzáról
- Fejezd be a régi mondást: a hazug embert hamarabb...
- Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után
Bár az ember a hidegben tartalmasabb ételekre vágyik, néha jó, ha beiktatsz egy-egy könnyedebb fogást, különben nem csak a karácsonyi pluszkilók miatt aggódhatsz.


A cukkini enyhe ízét remekül kiegészíti a csípős juhtúró. Ha nem vágysz húsra, készítsd el ezt az egyszerű fogást.
Juhtúrós cukkini
Hozzávalók 4 személyre:
- 8 db bébicukkini
- 10 dkg juhtúró
- 1 csokor petrezselyem
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 1 evőkanál olaj
- zsemlemorzsa
- só
- bors
A megmosott cukkinik tetejét vágd le, majd vájd ki a belsejüket, és tedd félre.
A többi hozzávalót alaposan keverd el a cukkini húsával, majd töltsd vissza a zöldségbe, tedd rá a kalapkákat, és előmelegített sütőben süsd 30 percig. Ha nem kapsz bébicukkinit, akkor hosszában vágd ketté a rendeset, és úgy készítsd el.

Szakácskönyv egy kis extrával!
Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- egytálétel
- kelbimbó
Kelbimbós csirkemell

- krumpli
- egytálétel
Rakott krumpli, ahogy a törökök csinálják

- gomba
- zöldség