Juhtúróval töltött cukkini
Könnyű, de laktató fogás
Nem kell mindig nehezet enni a hidegben, a juhtúróval töltött cukkini igazi felüdülés lesz a gyomornak és az ízlelőbimbóknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az ember a hidegben tartalmasabb ételekre vágyik, néha jó, ha beiktatsz egy-egy könnyedebb fogást, különben nem csak a karácsonyi pluszkilók miatt aggódhatsz.

A cukkini enyhe ízét remekül kiegészíti a csípős juhtúró. Ha nem vágysz húsra, készítsd el ezt az egyszerű fogást.

Juhtúrós cukkini

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db bébicukkini
  • 10 dkg juhtúró
  • 1 csokor petrezselyem
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál olaj
  • zsemlemorzsa
  • bors

A megmosott cukkinik tetejét vágd le, majd vájd ki a belsejüket, és tedd félre.

A többi hozzávalót alaposan keverd el a cukkini húsával, majd töltsd vissza a zöldségbe, tedd rá a kalapkákat, és előmelegített sütőben süsd 30 percig. Ha nem kapsz bébicukkinit, akkor hosszában vágd ketté a rendeset, és úgy készítsd el.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük