A Stefánia-vagdalt receptje
A Stefánia-vagdalt tulajdonképpen tojással töltött fasírtrolád, amit hidegen és melegen is kínálhatsz.
Összesen 128 találat.
A Stefánia-vagdalt tulajdonképpen tojással töltött fasírtrolád, amit hidegen és melegen is kínálhatsz.
Egy nagy tál chilis babbal az egész család jóllakhat, akkor is, ha nagy karéj kenyér nélkül eszitek.
Csorbalevesből temérdekféle létezik, a kellemesen savanykás leves háztartásonként eltérő.
Darált húsból temérdek finom ételt készíthetsz, húspogácsaként pedig sok mindenhez felhasználhatod.
Egy hajtós nap után nem akarsz a konyhában órákat tölteni? Készíts gyors, laktató és finom fogásokat alig fél óra alatt!
Készítsd el a konyhádban ezt a klasszikus fogást úgy, ahogy az olasz mammák teszik, szinte minden hétvégén, évszázadok óta!
Az óriás kagylótészta remek alap egy finom vacsorához.
Ha szereted az olasz konyhát, próbáld ki mennyei paradicsomos-húsos receptünket!
A nyers hús fogyasztásának a gondolatától is kiráz egyeseket a hideg, de te ne légy ilyen, kevés jobb dolog van ennél!
A töltött káposzta nem hiányozhat az ünnepi asztalról.
Ha igazán finom fasírtot szeretnél enni, akkor készítsd el a nagymama féltve őrzött receptjét.
Ha valamiben van hús és gomba is, ráadásul sütőben készül, rossz már nem lehet, ez a fogás is ilyen.
A juhtúró karakteres íze nagyon jól passzol a tésztához, egyben sütve pedig még finomabb.
Egy gyors, könnyű recept mindig jól jön hétköznapokon, a rakott cukkini is ilyen.
Egyszerű és nagyon finom ételről van szó, amit bárki könnyen megsüthet. A fasírtot nem lehet megunni.
Próbálj ki valami egészen újat a hétvégi ebédnél! Rakott káposztás receptünkben biztosan nem fogsz csalódni.
Dobd fel az ebédet egy igazán különleges fasírtrecepttel! Mindenkinek ízleni fog.
Tipikus hazai fogás a töltött káposzta, ami felmelegítve még finomabb, mint frissen!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a töltött káposzta egészen mást jelent, mint az ország túlvégén. Próbáld ki az ő receptjüket!
Ha új ízekre vágysz, ismerd meg az orosz konyhát, és készítsd el az oroszok egyik nemzeti ételét, a pirogot!
Készítsd el a gombás-húsos tölteléket, tekercseld bele a kelbe, és már sütheted is.
Habár a nagyi almás pitéjénél jobbat nem nagyon találhatsz, azért nem árt megpróbálkoznod a sós változatokkal is.
A töltött paradicsom elkészítése igazán egyszerű. Ha nem hiszed, próbáld ki magyaros receptünket!
Ha nem vagy gyakorlott a konyhában, akkor készíts rakott tésztát, ami nagyon finom és egyszerű.
Ha már unod a sima fasírtot a hétvégi ebédnél, akkor készítsd el fűszerekkel jócskán gazdagított változatunkat. Krumplipürével tálalva fenséges.
Nagyon egyszerű, mégis látványos fogás a darált hússal töltött krumpli. A kis kalapok izgalmassá teszik az egyszerű ételt.
A töltött paradicsom az egyik legfinomabb zöldséges étel. Próbáld ki te is, mert nagyon mutatós, ugyanakkor hipergyorsan elkészül!
A különleges olasz tészta a lasagne alternatívája is lehet. Töltsd meg szósszal a kis rudakat!
A töltött cukkini már önmagában is mesésen finom, de, ha megspékeled még egy kis csípős ízzel is, akkor egészen újfajta fogásra tehetsz szert.
Ha a fasírtot szereted, akkor a svéd húsgolyót is imádni fogod. Bolondítsd meg az egészet egy ízletes mártással!