Klasszikus nagyiféle fasírt
Te is könnyen elkészítheted
Egyszerű és nagyon finom ételről van szó, amit bárki könnyen megsüthet. A fasírtot nem lehet megunni.

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Széles a csípője és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

Ez a világ legtermészetesebb kollagénes fátyolmaszkja: készen kapod a tojáshéjból »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Fasírtot készíteni nem olyan nehéz, nem kell hozzá a nagyi személyes jelenléte, hogy tökéletesre sikerüljön.

Összeállítani nem nagy dolog, de nem árt kikísérletezni, hogy milyen fűszerezés áll hozzátok a legközelebb, nem kötelező a pirospaprika.

Fasírt

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 4 tojás
  • 2 szelet kenyér
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy vöröshagyma
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • 2 dl tej
  • olaj
  • bors

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A kenyeret tedd a tejbe, majd ha megszívta magát, akkor nyomogasd ki belőle a nedvességet. A hagymákat aprítsd fel, majd a húst, a kenyeret, a tojást, a fűszereket és a hagymát gyúrd össze viszonylag homogén masszává.

Formálj a húsos masszából kicsit lapos golyókat. Forgasd zsemlemorzsába, és forró olajban süsd ki őket, majd papírra téve hagyd lecsöpögni róluk az olajat.

Még több magyaros fogás

Ha nemcsak a fasírtot szereted, hanem más hazai finomságokra is kíváncsi vagy, akkor nézd végig képgalériánkat!

Blog.hu ajánló