Klasszikus nagyiféle fasírt
Te is könnyen elkészítheted
Egyszerű és nagyon finom ételről van szó, amit bárki könnyen megsüthet. A fasírtot nem lehet megunni.
- Esztétikus ajakfeltöltés túlzások nélkül: 3 eljárás, amivel természetes hatás érhető el »
- Császármetszés utáni heg egy bikinis fotón: a gyönyörű modell sok nőnek segít, hogy elfogadja testét »
- A legfinomabb vízhajtó gyümölcsök és zöldségek tavasszal: fokozzák az anyagcserét és feldobják a frissítő smoothie-t »

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
Fasírtot készíteni nem olyan nehéz, nem kell hozzá a nagyi személyes jelenléte, hogy tökéletesre sikerüljön.
Összeállítani nem nagy dolog, de nem árt kikísérletezni, hogy milyen fűszerezés áll hozzátok a legközelebb, nem kötelező a pirospaprika.
Fasírt
Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 4 tojás
- 2 szelet kenyér
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 nagy vöröshagyma
- liszt
- zsemlemorzsa
- 2 dl tej
- olaj
- só
- bors
Elkészítés ideje:
40 perc.
Elkészítés menete:
A kenyeret tedd a tejbe, majd ha megszívta magát, akkor nyomogasd ki belőle a nedvességet. A hagymákat aprítsd fel, majd a húst, a kenyeret, a tojást, a fűszereket és a hagymát gyúrd össze viszonylag homogén masszává.
Formálj a húsos masszából kicsit lapos golyókat. Forgasd zsemlemorzsába, és forró olajban süsd ki őket, majd papírra téve hagyd lecsöpögni róluk az olajat.
Még több magyaros fogás
Ha nemcsak a fasírtot szereted, hanem más hazai finomságokra is kíváncsi vagy, akkor nézd végig képgalériánkat!
OLVASD EL EZT IS!

- grill
- sertéshús
Hamburger otthon készítve

- csirke
- gomba
Csirke bakonyi módra

- uborka
- gomba