Olaszos óriás kagylótészta paradicsommal
Villámgyors vacsora
Az óriás kagylótészta remek alap egy finom vacsorához.

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

3 dolog, amit mindenképpen meg kell tenni az esküvő utáni napon »

5 nyári cipőfazon, ami nem mutatja a lábkörmödet, mégis csinos »

Ez a színésznő a nagybetűs nő: a 41 éves Jessica Chastain fotóin ámulunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az óriás kagylótészta igen hálás alapanyag, szinte minden jól áll neki, amivel csak megtöltheted, és szinte bármivel megtöltheted, ami csak kéznél van, és tésztával is megennéd.

Ez az egyszerűbb verzió, kiegészítheted bármivel, sőt, miután rákerült a sajt, a sütőbe is betolhatod, hogy rápiruljon, így is, úgy is nagyon finom lesz.

Paradicsomos óriás kagylótészta

Hozzávalók:

  • 25 dkg óriás kagylótészta
  • 25 dkg darált sertéshús
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg bacon
  • 3 dl sűrített paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 nagy evőkanálnyi szárított oregáno
  • só, bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

30 perc.

Elkészítés menete:

A tésztát főzd fogkeményre, enyhén sós vízben. A hagymát kockázd fel, majd olajon pirítsd meg a baconnel együtt. A darált húst fűszerezd sóval és borssal, majd tedd a serpenyőbe. Pirítsd át alaposan, majd törd mellé a fokhagymát, és szórd hozzá a pirospaprikát, a bazsalikomot és az oregánót is.

Kevergesd így pár percig - vigyázz, hogy a paprika ne égjen le - , majd öntsd fel a paradicsomszósszal az egészet, és kis lángon főzd puhára. Ha már megfelelőre puhult, öntsd hozzá a tejszínt, kevergesd pár percig, majd zárd el a tűzhelyet. Miután ezzel elkészültél, a tésztákat töltsd meg a raguval, szórj rájuk reszelt sajtot, és már fogyaszthatod is.

Ínycsiklandó tészták a csizma minden részéről

Ezt is szeretjük