Rumos gesztenyegolyó - 10 perc alatt elkészítheted!

Mirelitek nélkül ez a recept lényegesen macerásabb volna, de így bármikor összedobhatod.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gesztenyemasszából nemcsak tejszínhabos pürét készíthetsz, nagyjából ugyanannyi idő alatt ez a finomság is elkészül.

Ha a vendégeket nincs mivel megkínálnod, pár perc alatt bármikor összedobhatod.

Rumos gesztenyegolyó

Hozzávalók:

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg meggybefőtt
  • 5 dkg porcukor
  • 0,3 dl rum
  • 1 tábla csokibevonó

Elkészítés ideje:

Tíz perc.

Elkészítés menete:

Az elkészítése pofonegyszerű. A porcukrot szitáld egy tálba, reszeld bele a masszát, majd dolgozd össze, valamint add hozzá a rumot. Az így elkészült elegyből formálj azonos méretű golyókat úgy, hogy mindegyiknek jusson egy-egy meggyszem a közepébe - és tulajdonképpen kész is vagy a gesztenyegolyókkal.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ha még van egy kis időd, akkor érdemes egy kis étcsokoládét olvasztani, és jól meghempergetni benne őket, majd ha megdermedt, elfogyasztani. Mindegy, melyik megoldást választod, így is, úgy is nagyon finom lesz.

Még több ínycsiklandó édesség

Ha kedvet kaptál egy cukrászkodáshoz, nézz be ötletekért képgalériánkba!

Csokis sütik minden alkalomra

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük